Regenovex Gel, 40 ml

W57567
Regenovex Gel, 40 ml - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - G.T.S. SOLUTION SRL
Formula avansata cu actiune specifica pentru problemele articulatiilor. Dispozitiv cu 40ml, pentru 80 de aplicari. Regenovex® Gel : - contine ingrediente cu rol functional din surse naturale; - conceput pentru aplicarea la nivelul [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Regenovex Gel, 40 ml

Formula avansata cu actiune specifica pentru problemele articulatiilor.
Dispozitiv cu 40ml, pentru 80 de aplicari.
Regenovex® Gel :
- contine ingrediente cu rol functional din surse naturale;
- conceput pentru aplicarea la nivelul tuturor articulatiilor, inclusiv genunchi, umar si sold;
- poate fi utilizat atat pe timpul zilei cat si al noptii.
Recomandari de administrare:
Dispozitiv cu pompita, usor de utilizat. La prima utilizare apasati pompita de mai multe ori pentru a o activa. Aplicati gelul direct pe articulatie, de maxim trei ori pe zi. Non-gras, se absoarbe usor.
Pentru uz extern. Nu aplicati pe pielea iritata sau cu leziuni si nici in apropierea ochilor. Daca apare iritatie la nivel local, intrerupeti administrarea. Nu utilizati produsul daca sunteti insarcinata sau alaptati.
Ingrediente:
Apa, alcool denaturat, glicerina, acid hialuronic, ulei marin pur Bionovex® *, parfum, polisorbat 20, mentol, propilenglicol, acrilati/ C10-30 alchil acrilat crospolimer, citronelil metil croton, trietanolamina, imidazolidinil ureea, metilparaben sodic, vitamina E.
*extract din surse controlate de Midii cu margini verzi de cultura, originare din Noua Zeelanda, bogat in acizi grasi Omega-3.
Prezentare:
40 ml 


Data ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13