Regenovex Gel, 40 ml

Regenovex Gel, 40 ml -  - G.T.S. SOLUTION SRL
W57567
Formula avansata cu actiune specifica pentru problemele articulatiilor. Dispozitiv cu 40ml, pentru 80 de aplicari. Regenovex® Gel : - contine ingrediente cu rol functional din surse naturale; - conceput pentru aplicarea la nivelul [...]

Descriere: Regenovex Gel, 40 ml

Formula avansata cu actiune specifica pentru problemele articulatiilor.
Dispozitiv cu 40ml, pentru 80 de aplicari.
Regenovex® Gel :
- contine ingrediente cu rol functional din surse naturale;
- conceput pentru aplicarea la nivelul tuturor articulatiilor, inclusiv genunchi, umar si sold;
- poate fi utilizat atat pe timpul zilei cat si al noptii.
Recomandari de administrare:
Dispozitiv cu pompita, usor de utilizat. La prima utilizare apasati pompita de mai multe ori pentru a o activa. Aplicati gelul direct pe articulatie, de maxim trei ori pe zi. Non-gras, se absoarbe usor.
Pentru uz extern. Nu aplicati pe pielea iritata sau cu leziuni si nici in apropierea ochilor. Daca apare iritatie la nivel local, intrerupeti administrarea. Nu utilizati produsul daca sunteti insarcinata sau alaptati.
Ingrediente:
Apa, alcool denaturat, glicerina, acid hialuronic, ulei marin pur Bionovex® *, parfum, polisorbat 20, mentol, propilenglicol, acrilati/ C10-30 alchil acrilat crospolimer, citronelil metil croton, trietanolamina, imidazolidinil ureea, metilparaben sodic, vitamina E.
*extract din surse controlate de Midii cu margini verzi de cultura, originare din Noua Zeelanda, bogat in acizi grasi Omega-3.
Prezentare:
40 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review