Piroxicam 3% crema 35gr, Fiterman

Piroxicam 3% crema 35gr, Fiterman - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman
S02094
Proprietăți: Antiinflamator nesteroidian potent, bine tolerat, care combate durerea musculară și articulară cauzată de traumatisme și procese inflamatorii cronice. Avantaje: Conține cea mai mare concentrație de piroxicam [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Piroxicam 3% crema 35gr, Fiterman

Proprietăți:

Antiinflamator nesteroidian potent, bine tolerat, care combate durerea musculară și articulară cauzată de traumatisme și procese inflamatorii cronice. Avantaje: Conține cea mai mare concentrație de piroxicam disponibilă într-un produs pentru administrare topică. Forma farmaceutică de cremă permite administrarea însoțită de masaj, mai ales pentru afecțiunile subacute sau cronice.

Compoziție:

1 gram cremă conține piroxicam 30 mg. Conține și alcool cetostearilic emulgător tip A, vaselina albă, polisorbat 80, glicerol, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificată.

Indicații:

Este indicat în tratamentul:

- afecțiunilor inflamatorii extraarticulare (mialgii, tendinite, tenosinovite, lombalgii acute fără compresie medulară, epicondilite);

- afecțiunilor reumatice inflamatorii și degenerative, precum și periartritei scapulo-humerale;

- simptomatic al afecțiunilor musculo-articulare traumatice (întinderi, contuzii, entorse, luxații).

Mod de administrare:

Dacă nu se recomandă altfel, la nivelul suprafeței dureroase se aplică aproximativ 3-4 cm crema (0,5-1 g) de 3-4 ori pe zi (preferabil după o baie caldă) și se masează ușor. Durata tratamentului depinde de tipul afecțiunii și de evoluția clinică.

Recomandări:

A se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Prezentare:

35 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review