PIC Compresa reutilizabila thermogel 10/10cm

PIC Compresa reutilizabila thermogel 10/10cm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ARTSANA
Artsana
P459791203
Thermo-Gel activeaza puterea de vindecare naturala a caldurii si frigului pentru a fi folosita intr-un mod simplu, convenabil. Datorita acoperirii cu material moale la atingere, aceasta poate fi
Se incarca ofertele...

Descriere PIC Compresa reutilizabila thermogel 10/10cm

Thermo-Gel activeaza puterea de vindecare naturala a caldurii si frigului pentru a fi folosita intr-un mod simplu, convenabil.
Datorita acoperirii cu material moale la atingere, aceasta poate fi aplicata direct pe zona afectata.
Compresa are o dimensiune medie, de 20x30 cm si o forma ergonomica speciala pentru articulatii si perfect adaptabila pentru genunchi, o zona articulara de obicei greu de tratat. Compresele Thermo-Gel sunt produse de Artsana SpA, leader de piata in Italia, la cele mai inalte standarde de calitate.
Thermo-Gel este o compresa reutilizabila si poate fi un inlocuitor valabil pentru punga cu apa fierbinte si/sau cu gheata.
Terapia rece:
Pentru vanatai mici, rani minore, intinderi musculare, luxatii, dislocari. Formula noua de gel care nu ingheata: chiar daca este depozitat in congelator, Thermo-Gel ramane moale si maleabil.
Terapia prin caldura:
Recomandata pentru simptome post-traumatisme si leziuni cronice lumbago, sciatica, durere musculara, contracturi si crampe, rigiditate a incheieturilor si mialgii reumatice.
INSTRUCTIUNI :
Pentru terapia prin frig, puneti THERMOGEL in congelator timp de cel putin doua ore.
Pentru terapia prin caldura , imersati timp de zece minute in apa fierbinte (max 60 °C) sau puneti in cuptorul cu microunde imersata complet intr-un bol cu apa timp de 6 minute (max 300 watts).
MASURI DE PRECAUTIE IN UTILIZARE :
Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare.
Aplicarile individuale pe zona afectata nu trebuie sa depaseasca 20 minute.
Asteptati cel putin 60 minute inainte de urmatoarea aplicatie.
Nu deteriorati husa si preveniti scurgerile de gel: daca produsul se rupe, aruncati-l impreuna cu gunoiul menajer.
Nu inghititi continutul.
Nu utilizati produsul dupa data de expirare (consultati data de fabricatie pe produs si/sau cutie).
Pastrati cutia si instructiunile pentru referinte ulterioare.
Nu lasati la indemana copiilor.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.