Perozin, 100 ml

P438799521
Perozin, 100 ml - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - PEROZIN
PEROZIN

Perozin este un dispozitiv medical ce actioneaza prin crioterapie (terapie rece). Perozin are o textura usoara si placuta, fiind realizat numai cu ingrediente naturale. Se adreseaza persoanelor cu durere acuta a muschilor si/sau articulatiilor.

[...]

Perozin, 100 ml

Perozin este un dispozitiv medical ce actioneaza prin crioterapie (terapie rece).

Perozin are o textura usoara si placuta, fiind realizat numai cu ingrediente naturale. Se adreseaza persoanelor cu durere acuta a muschilor si/sau articulatiilor.

Indicatii:

Muschi - slabiciune musculara si infiltratii, entorse, rigiditate dimineata, picioare grele si obosite, oboseala in urma antrenamentelor intense.

Articulatii - glezna, genunchi, solduri, cot, gat, spate.

Ingrediente:

Aqua, alcool denaturat, mentol, alcool cetearil, glicerina, Mentha arvensis, cetil palmitat, stearat de gliceril citrat, caprilic/capric trigliceride, Rosemarinus Officinalis, Arnica montana, Zingiber officinalis, acetat de tocoferil, octyldodecanol, carbomer, gluconat de sodiu, hidroxid de sodiu, fenoxietanol, dehydroacetate de sodiu, limonen, linalool.

Mod de utilizare: Luati o cantitate mica de Perozin si aplicati de 1-3 ori pe zi pe zona afectata. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati Perozin inainte si dupa o baie fierbinte.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review