Ovoron, 24 capsule, Plantapol

Ovoron, 24 capsule, Plantapol -  - PLANTAPOL-SPANIA
P07662
Efecte: Produsul Ovoron contine ingrediente de inalta calitate si Vitamina C care contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor. Ovoron este o formula combinata [...]

Descriere: Ovoron, 24 capsule, Plantapol

Efecte:

Produsul Ovoron contine ingrediente de inalta calitate si Vitamina C care contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor. Ovoron este o formula combinata special dezvoltata care contine Ovomet: membrana extrasa din coaja de ou obtinuta prin doua metode brevetate.

Membrana din coaja de ou contine acid hialuronic, colagen, sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina.

Beneficii:

Colagenul de tip I este situat in sistemul circulator, oase si ligamente iar colegnul de tip X este asociat cu tipul I si tipul V care sunt situate in cartilajul mineralizat.

Colagenul de tip V participa la construirea membranelor celulare, placenta si par. Membranele de ou sunt structuri de colagen care sprijina dezvoltarea si care furnizeaza matrice organica pentru acumularea de calciu si formarea cojii de ou.

Extractele de Curcuma si Boswellia sunt doua dintre extractele de plante cele mai folosite din medicina alternativa si cel mai frecvent testate din companiile farmaceutice. 

Mod de administrare:

Numai pentru adulti; 1 capsula pe zi, de preferat dimineata.

Contraindicatii:

Produsul poate fi administrat pe o perioada indelungata! Persoanele alergice la ou, trebuie sa evite administrarea produsului!

Compozitie:

Ingrediente active:

OVOMET (Membrana din coaja de ou) - 300 mg Extract uscat de Curcuma (Curcuma longa) - 50 mg Extract uscat de Boswellia (Boswellia serrata) - 50 mg Vitamina C - 12 mg

Prezentare:

24 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-02-21 10:20:19
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review