MSM + Cucumin95, 60 capsule, Herbagetica

P479848712
  • -10%
MSM + Cucumin95, 60 capsule, Herbagetica - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - HERBAGETICA
Herbagetica

Redă mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor.Menține structura oaselor și articulațiilor.Protejează de leziuni musculare sau articulare.

[...]

MSM + Cucumin95, 60 capsule, Herbagetica

Sănătatea articulațiilor și oaselor

Beneficii:
- Redă mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor
- Menține structura oaselor și articulațiilor
- Calmează durerea
- Reduce inflamația
- Protejează de leziuni musculare sau articulare
- Antioxidant
- Ajută la sănătatea sistemului imunitar, a ficatului, plămânilor și a tractului respirator superior
MSM este un produs cu o formulă complexă, bogat în 500 mg MSM/ capsulă și 30 mg Cucumin95/capsulă. MSM are o acțiune eficientă asupra afecțiunilor osteoarticulare prin a ajuta la reducerea inflamației, a durerii și la protejarea țesuturilor musculare și articulare de leziuni.
MSM-ul este un compus organosulfuros, care se află în mod natural în fructe, legume, anumite cereale sau produse de origine animală. Este un derivat al proceselor naturale de oxidare și stă la bază formării structurilor articulare, în special a țesuturilor conectoare. MSM-ul este necesar în organism pentru a produce colagen și glucozamină elemente cheie în formarea osoasă sau articulară.
MSM, cu adaosul de Curcumin95, contribuie activ la refacerea mobilității și flexibilității articulare, la calmarea durerii și la protejarea țesuturilor de leziuni, în special după efort fizic prelungit. Așadar, produsul MSM se recomandă intens pentru osteoartrită, artrită reumatoidă, osteoporoză, leziuni musculare, inflamație și durere articulară, crampe musculare sau recuperarea după efort fizic prelungit.

Compozitie:
- MSM (Metilsulfonilmetan) – 500mg;
- Extract 64-66:1 de Turmeric (Curcuma longa) standardizat cu 95 % Curcuminoide – 30mg;
- capsulă vegetală

Mod de administrare:
2-3 capsule pe zi

Prezentare:
60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review