Mobilkomplex, 30 comprimate, Polisano

Mobilkomplex, 30 comprimate, Polisano - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - POLISANO PHARMACEUTICALS SRL
P459820218
Proprietăți: MobilKomplex este un supliment alimentar, cu o compoziţie bazată pe asocierea a 5 ingrediente active: extract uscat de gheara diavolului( Harpagophytum procumbens), glucozamină sulfat, metilsulfonilmetan, hialuronat de
Se incarca ofertele...

Descriere Mobilkomplex, 30 comprimate, Polisano

Proprietăți:
MobilKomplex este un supliment alimentar, cu o compoziţie bazată pe asocierea a 5 ingrediente active: extract uscat de gheara diavolului( Harpagophytum procumbens), glucozamină sulfat, metilsulfonilmetan, hialuronat de sodiu şi vitamina C.
Supliment care contribuie la funcționarea normală a sistemului osos, şi a ligamentelor.
Glucozamină este parte integrantă a cartilajului normal. Cartilajul se comportă ca un tampon între oasele ce formează o articulație. Glucozamină, denumită și citosamina, este o substanță naturală, dar este, de asemenea, disponibilă sub forme sintetice.
MSM-ul sau metilsulfonilmetanul este o formă organică a sulfului și un nutrient necesar funcționării organismului. MSM furnizează sulful necesar biosintezei unui număr de compuși din organism.
Acidul hialuronic cunoscut și sub numele de hialuronat, este un carbohidrat ce se găsește în mod natural în organismul uman, mai ales în cartilaje și în piele, cu rol în transportul nutrienților către celule.
Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii și a dinților, contribuie la normalitatea metabolismului energetic, sistemului nervos, imunitar și sănătății psihice, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii și extenuării. De asemenea Vitamina C contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E și crește absorbția fierului.
Mod de administrare:
Porţia recomandată pentru adulţi: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, timp de 3 luni.
Comprimatele se înghit cu o cantitate suficientă de apă.
Ingrediente active:
- sulfat de glucozamină complex cu clorură de potasiu (crustacee) 500 mg
- MSM/metilsulfonilmetan 300 mg
- acid hialuronic (sub formă de hialuronat de sodiu ) 50 mg
- vitamina C**/acid ascorbic DC 97% 20 mg
- extract uscat 2-4:1 din rădăcină de Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) cu 1,8-2,0% harpagozide 20 mg
**VNR (valoare nutrițională de referință cf. Reg.1169/2011)=25%
Prezentare:
30 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.