Mobilin Frectie Revulsiva, 100 ml

Mobilin Frectie Revulsiva, 100 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - EMINVEST PHARMACEUTICALS
P459792723
Compozitie: AQUA, ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, GLYCERIN, GAULTHERIA PROCUMBENS (WINTERGREEN) LEAF OIL, MENTHOL, TERPINEOL, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL. Actiune: Lotiunea pentru frectie se utilizeaza in stari de oboseala generala si dureri musculare
Se incarca ofertele...

Descriere Mobilin Frectie Revulsiva, 100 ml

Compozitie:

AQUA, ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, GLYCERIN, GAULTHERIA PROCUMBENS (WINTERGREEN) LEAF OIL, MENTHOL, TERPINEOL, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL.

Actiune:

Lotiunea pentru frectie se utilizeaza in stari de oboseala generala si dureri musculare generate de raceala, stari gripale, febra.

Activeaza circulatia locala a sangelui, deoarece are actiune revulsiva, decongestionand tesuturile pe care se aplica si determina revigorarea si relaxarea musculara, diminuand astfel senzatia de contractura.

Produsul produce dilatarea vaselor de sange superficiale ceea ce determina, initial, o senzatie de raceala pe piele, urmata de o incalzire.

Utilizare:

Produsul se aplica topic, pe piept, gat si spate, o data pe zi, in cantitate suficienta, astfel incat sa se acopere uniform cu o pelicula subtire intreaga zona vizata si se maseaza usor pentru stimularea circulatiei capilare.

Lotiunea nu se va aplica pe pielea lezata (rani, taieturi, eczeme) sau in caz de alergie la oricare dintre componente.

Nu se vor masa segmentele corporale care prezinta dilatatii vasculare (vene varicoase).

Produsul nu se va utiliza la copii sub 3 ani.

Prezentare:

100 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.