Joints Forte 10ml x 10 Fiole

P459791750
Joints Forte 10ml x 10 Fiole - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FARA
Fara
Joints Forte este un supliment alimentar pentru combaterea durerilor articulare, intarirea oaselor si mentinera in stare optima a ligamentelor. Acesta este un supliment alimentar pe baza de Glucozamina, Condroitina si [...]

Joints Forte 10ml x 10 Fiole

Joints Forte este un supliment alimentar pentru combaterea durerilor articulare, intarirea oaselor si mentinera in stare optima a ligamentelor. Acesta este un supliment alimentar pe baza de Glucozamina, Condroitina si MSM. Glucozamina este esentiala organismului pentru formarea si mentinerea tesutului conjunctiv precum si a unui cartilaj articular sanatos. Condroitina favorizeaza mentinerea lichidului sinovial in cartilajul articular, lichid esential pentru glisarea capetelor articulare. MSM este un binecunoscut agent anti-inflamator, care scade si productia de chimicale nocive pentru organism, cum ar fi radicalii liberi. De asemenea, acest supliment alimentar contribuie la cresterea parului, a unghiilor si la regenerarea pielii. Beneficii: - atenueaza durerile la nivelul articulatiilor; - ajuta la mentinerea in stare optima a articulatiilor; - ajuta la mentinerea tesutului conjunctiv; - intareste oasele; - ajuta la imbunatatirea mobilitatii. Mod de administrare: Se administreaza 2 fiole pe zi. A se agita inainte de folosire. Se pastreaza la temperatura camerei (sub 25 grade C).

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review