Jocasil Gel, 50ml, Eytelia

Jocasil Gel, 50ml, Eytelia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - EYTELIA
Eytelia
P479852905

Ajută la protejarea şi menţinerea flexibilităţii articulaţiilor şi tendoanelor.Contribuie la menţinerea funcţionării normale a ţesutului conjunctiv.

Se incarca ofertele...

Descriere Jocasil Gel, 50ml, Eytelia

Ingrediente Principale:
Siliciu Bioactivat, MSM, Glucozamină, Condroitină.

Siliciul bioactivat are rol de potenţare atunci când este combinat cu alţi compuşi, favorizând absorbţia şi acţiunea acestora. MSM susţine îmbunătăţirea flexibilităţii articulaţiilor şi diminuarea durerilor articulare. Glucozamina contribuie la reducerea inflamaţiilor şi a durerilor articulare, la protejarea articulaţiilor şi a cartilajelor. Condroitina stimulează sinteza colagenului şi împiedică deteriorarea cartilajelor, ajutând la ameliorarea durerilor.

Instrucţiuni de utilizare:
Jocasil Gel se aplică simplu şi rapid. Se menţine tubul cu roll-on-ul în jos, aplicând cu mişcări circulare de 2-3 ori/zi pe zonele dorite (spate, gât, umeri, coate, încheieturi, mâini, şold, genunchi, glezne, picioare). Se aplică timp de câteva minute sau cât considerați necesar, masând produsul pe piele. Se recomandă folosirea gelului de corp pe o perioadă de minim 3 luni. Pentru rezultate optime este ideal a se folosi împreună cu suplimentul alimentar Innovasil Tablete.

Beneficii:

Ajută la protejarea şi menţinerea flexibilităţii articulaţiilor şi tendoanelor;

Contribuie la menţinerea funcţionării normale a ţesutului conjunctiv;

Formulă inovatoare;

Promovare activă.

Prezentare:
50mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.