Ibutop gel 50 mg/g, 50 g, Dolorgiet

Ibutop gel 50 mg/g, 50 g, Dolorgiet - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ZDROVIT
ZDROVIT
P438798531
Ibutop Gel este un medicament antiinflamator nesteroidian cu utilizare locală care reduce inflamația și durerea. Ibutop Gel este indicat în tratamentul topic sau adjuvant al: -luxațiilor, entorselor, întinderilor [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Ibutop gel 50 mg/g, 50 g, Dolorgiet

Ibutop Gel este un medicament antiinflamator nesteroidian cu utilizare locală care reduce inflamația și durerea.

Ibutop Gel este indicat în tratamentul topic sau adjuvant al:

-luxațiilor, entorselor, întinderilor de ligamente sau contuziilor membrelor cauzate de traume directe (de exemplu accidente sportive);

-durerilor musculare de origine reumatică;

-afecțiunilor articulare degenerative dureroase (artroze), afecțiunilor reumatice inflamatorii ale articulațiilor și ale coloanei vertebrale, umflarea sau inflamarea țesuturilor moi din zona articulațiilor (de exemplu în cazul bursitelor, tendinitelor, inflamarea membranelor tendoanelor, ligamentelor și articulațiilor), anchilozarea umărului, dureri ale spatelui, lumbago.

Prezentare:

50 g.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review