Herbagetica Artro curcumin, 60 capsule + 60 capsule

Herbagetica Artro curcumin, 60 capsule + 60 capsule - HERBAGETICA
Herbagetica
P459790667
Formula complexă Artro+ Curcumin95 are o eficacitate ridicată pentru sănătatea articulațiilor, garantată prin combinația de Curcumin95 C3 Complex, Boswellia serrata, Urzică, Gheara-diavolului, Salcie, Cartilaj de
Se incarca ofertele...

Descriere Herbagetica Artro curcumin, 60 capsule + 60 capsule

Formula complexă Artro+ Curcumin95 are o eficacitate ridicată pentru sănătatea articulațiilor, garantată prin combinația de Curcumin95 C3 Complex, Boswellia serrata, Urzică, Gheara-diavolului, Salcie, Cartilaj de rechin, Siliciu natural și Piper negru, extracte naturale care redau mobilitatea și flexibilitatea articulară, calmează durerile și refac cartilajului articular.

8 extracte intense care susțin refacerea mobilității articulare Formula de aur în Ayurveda pentru combaterea inflamațiilor articulare: Curcumin, Boswellia serrata (Arborele de tămâie), Piper Negru Urzica extract garantat cu 4% Polifenoli

- calmează durerea articulară Coada-calului extract garantat cu 7% Siliciu

- stimulează produc­ția de colagen, promovând refacerea țesuturilor articulare

Sub formă de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane.

Contribuie la:

-menținerea sănătății articulațiilor

-menținerea circulației normale și a proporției de colagen de la nivelul articulațiilor

-menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor

-reducerea stresului oxidativ,

-proprietăți antioxidante semnificative

-remineralizarea corpului

-funcționarea normală a sistemului imunitar, nervos, articular, muscular, a ficatului și a tractului respirator superior

-susținerea metabolismului lipidic normal la nivel hepatic

-menținerea sănătății ficatului Urzică (Urtica dioica)

-scade inflamația asociată tuturor tipurilor de artrită și gută, având și efect analgezic.

Datorită conținutului bogat de calciu, magneziu, fier și fosfor, extractul de Urzică asigură mineralizarea osoasă, contribuind activ în procesul de osteogeneză.

Boswellia serrata (Arborele de tamâie) - Boswellia este un arbore ce se găseşte în India, Nordul Africii, dar şi în Orientul Mijlociu. Extractul de Boswellia este benefic pentru cartilaje şi articulaţii, redându-le mobilitatea şi diminuând sensibilitatea dureroasă.

Studiu: Phytomedicine. 2003 Jan;10(1):3-7. Acest studiu a fost efectuat pe 30 de pacienţi cu dureri de genunchi. Aceştia au primit extract de Boswellia timp de 8 săptămâni. După această perioadă au raportat o reducere semnificativă, aproape completă a durerii, creșterea flexibilității articulațiilor și a flexiei genunchiului. Gheara-Diavolului (Harpagophytum procumbens)

- Extractul de Gheara-diavolului este recunoscut pentru acţiunea puternică de reducere a durerii de la nivelul oaselor și articulațiilor (*13) printr-un răspuns specific de mobilizare a resurselor naturale pe care le are organismul. Sub formă de extract, are o acţiune mai puternică faţă de administrarea pulberii simple, datorită concentraţiilor mari de substanţe active. Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa)

- Prin proprietățiile sale antiinflamatorii (*14) acest extract este foarte eficient în combaterea artritei reumatoide si a bolilor reumatismale.

Conform studiilor realizate, cu ajutorul curcurminei tratamentul este mai eficient şi fără efecte secundare, ceea ce recomandă Curcumin95 C3 complex ca o alternativă sănătoasă şi eficace la medicamentele antireumatice de sinteză.

Pacienții cărora le-a fost administrat Curcumin95 C3 complex au declarat că dimineața nu își mai simțeau articulațiile amorțite sau umflate, iar mersul pe jos nu mai era o problemă.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.