Glucozamina + Condroitina + Acid Hialuronic + Fructoborat de Calciu Leacul, 70 capsule, Solaris

P459798592
Glucozamina + Condroitina + Acid Hialuronic + Fructoborat de Calciu Leacul, 70 capsule, Solaris - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - SOLARIS
SOLARIS
Ingrediente: Sulfat de glucozamina sare de potasiu (crustacee) – 440 mg Sulfat de condroitina – 122 mg Fructoborat de calciu – 68 mg Acid hialuronic – 20 mg Mod de administrare: adulti: 1-2 [...]

Glucozamina + Condroitina + Acid Hialuronic + Fructoborat de Calciu Leacul, 70 capsule, Solaris

Ingrediente:
Sulfat de glucozamina sare de potasiu
(crustacee) – 440 mg
Sulfat de condroitina – 122 mg
Fructoborat de calciu – 68 mg
Acid hialuronic – 20 mg
Mod de administrare:
adulti: 1-2 cps / 2 x zi
Beneficii:
Glucozamina este un precursor important in sinteza biochimica a proteinelor si lipidelor glicozilate, fiind parte din structura polizaharidelor precum chitosanul si chitina, regasite in exoscheletele crustaceelor si a altor artropode si in peretele celular al fungilor si al altor organisme mai evoluate.
Condroitina este un component structural important al cartilajului, fiind responsabilul principal pentru rezistenta acestuia la compresie.
Acidul hialuronic (hialuronan) este un glicozaminoglican, cu o masa moleculara deosebit de mare, ce este foarte raspandit in tesuturile: conectiv, epitelial si neuronal. De asemenea, el este un constituent major al matricelor extracelulare.
Fructoboratul de calciu este un ester natural ce se gaseste in fructele si legumele proaspete si este o sursa de bor solubil.
Borul joaca un rol important in organismul uman, facand parte din structura unor metalo-enzime, dar si datorita rolului de catalizator in reactii biologice specifice.
Prezentare:
70 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review