Glucozamina, acid hialuronic, condroitina si MSM, 60 tablete, Solgar

Glucozamina, acid hialuronic, condroitina si MSM, 60 tablete, Solgar -  - SOLGAR
Solgar
I7192
Proprietati: Atât glucozamină cât și condroitina reprezintă surse ale elementelor structurale esențiale denumite glucozaminoglicani, necesare pentru sănătatea cartilajelor, asigurarea mobilității, a potențialului de [...]

Descriere: Glucozamina, acid hialuronic, condroitina si MSM, 60 tablete, Solgar

Proprietati:

Atât glucozamină cât și condroitina reprezintă surse ale elementelor structurale esențiale denumite glucozaminoglicani, necesare pentru sănătatea cartilajelor, asigurarea mobilității, a potențialului de mișcare, a flexibilității, cât și pentru reducerea tensiunii din încheieturi, provocate ocazional de exerciții sau activitate fizică.

MSM (metilsulfonilmetanul) reprezintă o sursă naturală, biodisponibilă de sulf, un mineral important ce contribuie la menținerea unui nivel sănătos de colagen, cât și la sănătatea cartilajelor încheieturilor și la mobilitatea acestora. MSM acționează în mod sinergic pentru a spori beneficiile glucozaminei și condroitinei.

Această formulă asigură de asemenea și acid hialuronic.

Compoziție/tabletă:

Hidroclorura de glucozamină fără conținut de crustacee 500 mg Sodiu din sulfat de condroitină 400 mg MSM (sub formă de metilsulfonilmetan) 500 mg Extract de Colagen BioCell tip II® 100 mg, ce asigură: Colagen hidrolizat tip II 60 mg, Sulfat de condroitină 20 mg, Acid hialuronic 10 mg

Mod de administrare:

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, trei (3) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.

Prezentare:

60 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review