Genacol, 90 capsule

P438799388
  • -10%
Genacol, 90 capsule - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - GENACOL DISTRIBUTION

Genacol este un supliment alimentar pentru reducerea durerilor la nivelul articulatiilor. Este recomandat pentru artrita / osteoartrita, regenerarea si intretinerea cartilajului si ligamentelor, fibromialgie, bursita, chondromalacie, sindromul de tunel carpian, tendinita,

[...]

Genacol, 90 capsule

Genacol este un supliment alimentar pentru reducerea durerilor la nivelul articulatiilor. Este recomandat pentru artrita / osteoartrita, regenerarea si intretinerea cartilajului si ligamentelor, fibromialgie, bursita, chondromalacie, sindromul de tunel carpian, tendinita, durere articulara, cresterea tonusului muscular, mentinerea elasticitatii si tonicitatii pielii si pentru sportivii profesionisti si amatori. Beneficii: Contribuie la diminuarea durerilor articulare, a durerilor de spate si de genunchi Reduce simptomele artrozei, artritei, osteoartritei, afectiunilor reumatice, osteoporozei Ajuta la hranirea, regenerarea si intretinerea cartilajelor si a oaselor Creste tonusul muscular Imbunatateste calitatea somnului Creste mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor Prezentare: Flacon cu 90 de capsule Mod de administrare: cate 3 capsule seara la doua ore dupa cina; pe durata administrarii se recomanda a se consuma 6 pahare de apa pe zi.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 12:44:25
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review