Gel Puterea Calului, 250 ml, Dr. Life

P548487539
Gel Puterea Calului, 250 ml, Dr. Life - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - DR. LIFE
DR. LIFE

Gel Puterea Calului cu ingredientele sale benefice si racoritoare, inclusiv mentol, camfor ulei de eucalipt si extracte din plante, relaxeaza picioarele obosite si scade tensiunea musculara.

[...]

Descriere: Gel Puterea Calului, 250 ml, Dr. Life

Gel Puterea Calului Dr. Life, 250 ml Balsamul gel Dr. Life cu ingredientele sale benefice si racoritoare, inclusiv mentol, camfor ulei de eucalipt si extracte din plante, relaxeaza picioarele obosite si scade tensiunea musculara. Aceasta combinatie ideala de extracte din plante si alte ingrediente regeneratoare, tonifica membrele obosite, avand o formula speciala cu dubla actiune (racire-incalzire).
Mod de folosire:
Balsamul se aplica pe pielea curata si se maseaza pana la absorbtie.Daca este necesar se repeta procedeul.
Atentie:
A se evita contactul cu ochii, ranile deschise si mucoasele.A nu se folosi crema in cazul copiilor si bebelusilor.A se spala mainile dupa folosire.


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review