Gel Artro + forte Biomedicus, 250 ml

Gel Artro + forte Biomedicus, 250 ml -  - UNITED CLINICAL RESEARCH
P459820599
Descriere BIOMEDICUS ARTRO+ GEL FORTE 250 ML gel cu extract de gheara diavolului , salcie , untul pamantului , camfor si metil salicilat Renumele de puternic remediu impotriva durerii al plantei numita gheara [...]

Descriere: Gel Artro + forte Biomedicus, 250 ml

Descriere BIOMEDICUS ARTRO+ GEL FORTE 250 ML gel cu extract de gheara diavolului , salcie , untul pamantului , camfor si metil salicilat Renumele de puternic remediu impotriva durerii al plantei numita gheara diavolului se datoreaza unei serii de substante analgezice si antioxidante din compozitia sa care inlatura inflamatiile. Extractul de scoarta de Salcie , aspirina naturala este un puternic adjuvant in tratamentul afectiunilor reumatice. Untul pamantului este adjuvant in deformatii osoase , traumatisme , contuzii , hematoane ( vanatai) , dureri reumatice (acute si cronice). Salicilatul de metil este folosit in tratamentul reumatismului.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review