Fleximobil Med gel, 100g, Fiterman

Fleximobil Med gel, 100g, Fiterman - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman
P459791988

Fleximobil gel emulsionat se recomanda pentru ameliorarea durerilor articulare si musculare de origine reumatica sau traumatica (contuzii, entorse, echimoze), precum si a crampelor musculare.

[...]

Descriere: Fleximobil Med gel, 100g, Fiterman

Fleximobil gel emulsionat se recomandă pentru ameliorarea durerilor articulare și musculare de origine reumatică sau traumatică (contuzii, entorse, echimoze), precum și a crampelor musculare. Forma de gel emulsionat îi permite o absorbție rapidă și o acțiune în profunzime la nivel local.

Ingrediente:

Aqua, alcohol, Arnica Montană extract, paraffinum liquidum, propylene glycol, PEG6 stearate/glycol stearate/PEG 32 stearate, cetearyl alcohol, Mentha pipenta oil, camphor, Harpagophytum procumbens extract, carbomer, triethanolamine, ceteareth012, dimethocone.

Nu conține parfum. Nu conține parabeni. Nu conține parfum. Nu conține parabeni.

Mod de utilizare:

Se aplică pe aria afectată și se masează ușor, până la pătrunderea în piele. La nevoie, se poate relua aplicarea până la de 3-4 ori/zi.

Prezentare:

100 g



Data ultimei actualizari: 2024-02-01 11:29:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review