Fleximobil Ice Gel, 100g

P479850171
Fleximobil Ice Gel, 100g - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman

FLEXIMOBIL ICE, gel este un produs topic recomandat în ameliorarea durerilor musculare și articulare și reducerea inflamației din entorse, luxații sau alte traumatisme minore, febra musculară sau episoade acute ale afecțiunilor reumatice.

[...]

Fleximobil Ice Gel, 100g

FLEXIMOBIL ICE, gel este un produs topic recomandat în ameliorarea durerilor musculare și articulare și reducerea inflamației din entorse, luxații sau alte traumatisme minore, febra musculară sau episoade acute ale afecțiunilor reumatice.

- Dureri musculare sau osteoarticulare de natură traumatică (entorse, luxații, întinderi musculare, contuzii);

- Episoade dureroase acute de origine reumatică (artroze ale mâinilor, picioarelor și genunchiului, spondilita anchilozantă etc.);

- Febra musculară după activități sportive sau efort fizic solicitant;

- Durere, inflamație și edem în cazul formelor localizate ale reumatismului abarticular: tendinită (inflamația tendonului care face legătura între mușchi și os), bursita (inflamația fluidului care căptușește și lubrifiază zona dintre os, tendon, ligament și mușchi), periartrită (inflamația structurilor periarticulare – ligamente, capsulă, tendoane, bursa, mușchi).

Acțiune:
Luxații sau alte traumatisme minore, febra musculară sau episoade acute ale afecțiunilor reumatice. Datorită conținutului în mentol și ulei de mentă, FLEXIMOBIL ICE, gel produce un efect local de răcire și vasoconstricție care determină calmarea durerii și ușoară anestezie, scăzând semnificativ percepția durerii. FLEXIMOBIL ICE, gel acționează local, iar efectul este de natură mecanică, asemănător cu cel al gheții, însă mult mai intens și de lungă durată. Efectul analgezic al mentolului și uleiului de mentă este susținut de prezența unor extracte vegetale cu efect dovedit clinic în tratamentul afecțiunilor reumatice (extract de gheara diavolului și arnica).

FLEXIMOBIL ICE, gel reprezintă o alternativă optimă la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locală a durerii.

Compoziție:
Mentol, extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnică (Arnica montană), ulei de mentă, dexpantenol, glicerol, carbomer 980, trietanolamina, etanol, apa purificată.

Mod de administrare:
Adulți și copii peste 12 ani: FLEXIMOBIL ICE, gel se aplică de 2 – 3 ori pe zi la nivelul zonei dureroase. Doza administrată la fiecare aplicare variază în funcție de suprafața zonei afectate, fiind de aproximativ 2 – 4 g gel (corespunzător la aproximativ 5 – 10 cm gel). Aplicarea produsului se face numai pe tegumentul intact.

Prezentare:
100g



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review