Fleximobil Hot, gel emulsionat, 100g, Fiterman

Fleximobil Hot, gel emulsionat, 100g, Fiterman - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman
P479849965

FLEXIMOBIL HOT gel emulsionat, este un preparat topic recomandat in calmarea durerii si rigiditatii musculare, precum si a durerii acute de origine reumatica.

[...]

Descriere: Fleximobil Hot, gel emulsionat, 100g, Fiterman

FLEXIMOBIL HOT gel emulsionat, este un preparat topic recomandat in calmarea durerii si rigiditatii musculare, precum si a durerii acute de origine reumatica.

Proprietati:

  • Intensifica microcirculatia la nivelul pielii si produce o senzatie placuta de incalzire;
  • Calmeaza durerea si rigiditatea musculara;
  • Relaxeaza musculatura tensionata si contractata;
  • Sustine recuperarea musculara dupa exercitiile fizice sau efort fizic intens;
  • Amelioreaza durerea acuta din afecțiunile reumatice.

Mod de administrare:
Adulti si copii peste 12 ani: 2 - 3 aplicatii zilnice la nivelul zonei dureroase.

Ingrediente:
Ulei de Gaultheria procumbens, camfor, extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnica (Arnica montana), alantoina, dexpantenol, vanilil butil eter, carbomer, trietanolamina, parafina lichida, alcool cetilstearilic, macrogol cetostearileter 20, macrogol-6 stearat/ glicol stearat/ macrogol-32 stearat, etanol, apa purificata

Recomandari:
Aplicarea produsului se face numai pe tegumentul intact. Trebuie evitat contactul gelului cu ochii sau mucoasele. Dupa fiecare aplicare, mainile trebuie spalate. Nu utilizati sub pansament ocluziv. Nu se recomanda sauna, baile sau dusurile fierbinti dupa aplicarea FLEXIMOBIL® HOT, gel emulsionat, deoarece acestea accentueaza semnificativ senzatia de incalzire. Nu utilizati in caz de hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre ingredientele produsului. A se pastra la temperaturi sub 25° Celsius, in ambalajul original.

A nu se lasa la indemana copiilor mici.

Prezentare:
100g



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review