Fleximobil Articulatii, 30 plicuri

P459793361
Fleximobil Articulatii, 30 plicuri - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman
Este un supliment alimentar ce contribuie la menținerea sănătății sistemului osteoarticular la persoanele care solicită intens articulațiile, cum ar fi persoanele cu activitate fizică intensă, persoanele [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Fleximobil Articulatii, 30 plicuri

Este un supliment alimentar ce contribuie la menținerea sănătății sistemului osteoarticular la persoanele care solicită intens articulațiile, cum ar fi persoanele cu activitate fizică intensă, persoanele supraponderale, precum și cele de vârstă a treia.

Proprietăți:

- conține o combinație inovatoare de glucozamină (component esențial al cartilajului articular), acid ascorbic (vitamina implicată activ în formarea colagenului) și extract de gheara diavolului, bogat în harpagozide (minim 10%);

- este recomandat: pentru buna funcționare a articulațiilor (sold, genunchi, glezna, coloana, umăr, mâna), în cazul suprasolicitării mecanice a articulațiilor (munca fizică solicitantă, sport de performanță, obezitate), pentru recuperarea articulară după traumatismele aparatului locomotor.

Ingrediente:

Îndulcitor (fructoză), glucozamină sulfat de potasiu, extract uscat de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) , acid ascorbic, aromă de căpșuni, aromă de lămâie, îndulcitor (zaharină sodică).

Ingredienet active per plic:

Glucozamină sulfat de potasiu 1500 mg. Harpagozide totale din extract de gheara diavolului 15 mg. Vitamina C 100 mg.

Mod de administrare:

1 plic pe zi. Înainte de administrare, conținutul fiecărui plic se dizolvă în aproximativ 150-200 ml apă. Se recomandă administrarea în cure îndelungate de minim 2 luni.

Prezentare:

30 de plicuriData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13