Fenilbutazona 40mg/g crema, 50g, Fiterman

P459798875
Fenilbutazona 40mg/g crema, 50g, Fiterman - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman

Proprietăți: Antiinflamator nesteroidian puternic, ce a trecut proba timpului. Combate durerea musculară și articulară, fiind indicat chiar și în durerea din crizele acute de gută. Avantaje: Tratamentul crizelor de

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Fenilbutazona 40mg/g crema, 50g, Fiterman

Proprietăți:

Antiinflamator nesteroidian puternic, ce a trecut proba timpului. Combate durerea musculară și articulară, fiind indicat chiar și în durerea din crizele acute de gută.

Avantaje:

Tratamentul crizelor de gută datorită proprietăților sale intense analgezice și antiinflamatoare, dar și al celor uricozurice. Prezența mentolului și a camforului în compoziție conferă o senzație de răcoare la nivelul locului de aplicare, contribuind la ameliorarea rapidă a durerii.

Mentolul și camforul, prin proprietatea lor de a intensifica local circulația, joacă și rolul de promotor de absorbție pentru fenilbutazonă, mărind astfel disponibilitatea acesteia de a pătrunde, după aplicare topică, în profunzime până la nivelul sursei durerii și inflamației. Forma farmaceutică de cremă permite administrarea topică însoțită de masaj.

Compoziție:

1 gram cremă conține fenilbutazonă 40 mg.

Conține și camfor, levomentol, alcool cetostearilic emulgător tip A, polisorbat 80, glicerol, vaselina albă, etanol 96%, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de n-propil (E216), apa purificată.

Indicații:

- dureri provocate de gută;

- inflamații de origine traumatică ale articulațiilor, tendoanelor, ligamentelor, mușchilor;

- afecțiuni reumatismale (artrita reumatoidă, sinovită, osteoartrită, spondilita anchilozantă, artroza, periartropații).

Mod de administrare:

La adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani, cremă se aplică local de 2-3 ori pe zi, pe suprafețe cutanate corespunzătoare articulațiilor inflamate. Pentru facilitarea absorbției, se masează ușor. Tratamentul se întrerupe după obținerea ameliorării afecțiunii.

Recomandări:

A se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Prezentare:

50 g



Data ultimei actualizari: 2023-11-03 16:13:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review