Diflex 50 mg/g, gel, 170 g, Fiterman

Diflex 50 mg/g, gel, 170 g, Fiterman - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman
Gama Diflex
P459828193
Proprietăți: Antiinflamator nesteroidian de prima alegere în dureri reumatice. Avantaje: Cea mai mare concentrație de diclofenac într-un produs topic. Mentolul din compoziție conferă o senzație [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Diflex 50 mg/g, gel, 170 g, Fiterman

Proprietăți:

Antiinflamator nesteroidian de prima alegere în dureri reumatice.

Avantaje:

Cea mai mare concentrație de diclofenac într-un produs topic. Mentolul din compoziție conferă o senzație de răcoare la nivelul pielii, contribuind la ameliorarea rapidă a durerii. Pătrunde rapid în profunzime până la nivelul sursei durerii și în inflamației, datorită celor doi promotori de absorbție: transcutol și mentol. Indicat în cazul afecțiunilor traumatice la care durerea intensă nu permite masajul.

Compoziție:

1 gram gel conține diclofenac sodic 50 mg. Conține și levomentol, hidroxietilceluloză, propilenglicol, alcool etilic 96%, dietilenglicol monoetileter, polisorbat 80, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificată. Indicații: - afecțiuni inflamatorii și traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, mușchilor și articulațiilor; - edeme postoperatorii și posttraumatice.

Mod de administrare:

Medicamentul se administrează numai la adulți. Se administrează extern, în strat subțire, în 2-3 prize pe zi, la nivelul zonei afectate. Pentru a realiza absorbția cutanată a gelului, se efectuează un masaj ușor și prelungit la nivelul zonei dureroase și/sau inflamate.

Recomandări:

A se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj

Prezentare:

170 g



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review