Diclofenac 10mg/g, unguent, 50g, Fiterman

P459798521
Diclofenac 10mg/g, unguent, 50g, Fiterman - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FITERMAN
Fiterman
Proprietăți: Antiinflamator nesteroidian de prima alegere în dureri cauzate de traumatisme sau procese inflamatorii cronice. Avantaje: Singurul produs topic din România care conține diclofenac sodic sub formă [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Proprietăți:

Antiinflamator nesteroidian de prima alegere în dureri cauzate de traumatisme sau procese inflamatorii cronice.

Avantaje:

Singurul produs topic din România care conține diclofenac sodic sub formă de unguent.

Forma farmaceutică de unguent permite administrarea însoțită de masaj mai ales pentru afecțiunile subacute sau cronice, precum și persistența diclofenacului la locul de administrare mai mult timp. Prezența mentolului în compoziție conferă o senzație de răcoare la nivelul locului de aplicare, ceea ce contribuie la ameliorarea rapidă a durerii.

Mentolul, prin proprietatea sa de a intensifica local circulația, joacă și rolul de promotor de absorbție pentru diclofenac, mărind astfel disponibilitatea acestuia de a pătrunde, după aplicare topică, în profunzime până la nivelul sursei durerii și inflamației.

Mărimile de ambalaj de 20 g, 35 g și 50 g permit personalizarea costului tratamentului în funcție de durata tratamentului și suprafața de administrare.

Compoziție:

1 gram unguent conține diclofenac sodic 10 mg.

Conține și alcool cetilstearilic, parafină lichidă, vaselina albă, miristat de izopropil, octildodecanol, macrogol cetostearileter 20, Tefose 63 (macrogol 6-ștearat, macrogol 32-stearat, stearat de glicol), levomentol, propilenglicol, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificată.

Indicații:

- afecțiuni inflamatorii și traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, mușchilor și articulațiilor;

- edeme postoperatorii și posttraumatice.

Mod de administrare:

Se administrează extern la adulți, câte 2-4 aplicații pe zi, la nivelul zonei afectate. Pentru a realiza absorbția unguentului, se efectuează un masaj ușor și prelungit la nivelul zonei dureroase și/sau inflamate. Recomandări: A se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Prezentare:

50 g

P459798521

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: