Diclofenac 10 mg/g crema, 30 g, Terapia

Diclofenac 10 mg/g crema, 30 g, Terapia - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - TERAPIA
TERAPIA
I8848
Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste: Pentru ameliorarea durerii, inflamaţiei şi edemului în: - traumatisme ale ţesuturilor moi; - traumatismeale tendoanelor, ligamentelor, muşchilor ş [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Diclofenac 10 mg/g crema, 30 g, Terapia

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste:

Pentru ameliorarea durerii, inflamaţiei şi edemului în:

- traumatisme ale ţesuturilor moi;

- traumatismeale tendoanelor, ligamentelor, muşchilor şi articulaţiilor, de exemplu luxaţii, entorse, echimoze, dureri de spate (datorate activităţilor sportive);

- forme localizate ale reumatismului abarticular: tendinită (de exemplu epicondilită laterală), bursită, sindromul umăr-mână şi periartrită.

Numai adulţi (cu vârsta de 18 ani şi peste):

Pentru ameliorarea durerii în cazul unor forme localizate, uşoare-moderate de reumatism degenerativ, de exemplu osteoartrite periferice (degete, genunchi) sau ale coloanei vertebrale.

Ingrediente active per gram cremă:

Diclofenac sodic 10 mg.

Excipient cu efect cunoscut: alcool cetostearilic 70 mg, alcool benzilic 20 mg.

Mod de administrare:

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste

- se recomandă aplicarea pe suprafaţa afectată de 3 sau 4 ori pe zi şi se masează uşor până la absorbţia completă.

Cantitatea necesară depinde de mărimea zonei dureroase: 2 g - 4 g cremă (o cantitate care variază dela mărimea unei cireşe la cea a unei nuci) este suficientă pentru a trata o suprafaţăde aproximativ 400-800cm².

După aplicare, este obligatorie spălarea mâinilor cu excepţia cazuluiîn care acestea reprezintă zona care trebuie tratată.

Durata tratamentului depinde de indicaţii şi răspunsul clinic.

In cazul traumatismelor de ţesuturi moi sau reumatismului abarticular, crema nu trebuie utilizatămai mult de 14 zile, numai la recomandarea medicului.

In cazul durerilor din artrite(numai adulţi peste 18 ani şi vârstnici), durata tratamentului este de până la 21 de zile, dacă nu este altfel recomandat de către medic.

Atunci când este folosit fără recomandarea medicului pentru oricare dintre indicaţiile de mai sus, pacienţii trebuie să consulte medicul dacă după 7 zile de tratament nu se observă ameliorarea simptomelor sau acestea se agravează.

Prezentare:

30 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review