Diclac gel 1%, 50 g, Sandoz

Diclac gel 1%, 50 g, Sandoz - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - SANDOZ
Sandoz
I8901
Diclac 50 mg / g gel este un medicament destinat tratării durerilor osteoarticulare de natură traumatică și a celor musculare. Indicații: - dureri în cazul formelor localizate ale reumatismului degenerativ,
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Diclac gel 1%, 50 g, Sandoz

Diclac 50 mg / g gel este un medicament destinat tratării durerilor osteoarticulare de natură traumatică și a celor musculare.

Indicații:

- dureri în cazul formelor localizate ale reumatismului degenerativ, cum sunt artroze ale articulațiilor mici și genunchiului;

- dureri musculare sau osteoarticulare de natură traumatică (traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, mușchilor și articulațiilor, cum sunt luxații, entorse, echimoze, dureri lombare);

- dureri, inflamații și umflături în cazul formelor localizate ale reumatismului abarticular (tendinită, bursita, sindromul umăr-mână și periartrită).

Compoziție:

Un gram gel conține diclofenac sodic 50 mg.

Mod de utilizare:

Diclac se administrează în strat subțire, în 2-3 aplicații pe zi, la nivelul zonei afectate.

Diclac poate fi aplicat în asociere cu iontoforeză. Această formă de electroterapie crește pătrunderea în piele, dacă gelul este aplicat la polul negativ (catod).

Prezentare:

50 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.