Crema tip balsam de marul lupului, galbenele si arnica, 100 g

Crema tip balsam de marul lupului, galbenele si arnica, 100 g -  - DOREL PLANT
Dorel Plant
I4412
Aceasta crema este un extract natural obtinut prin combinarea de Marul Lupului (Arstochia clematitis), a florilor de Galbenele (Calendula Officinalis) si a florilor de Arnica (Arnica montana) pe suport de [...]

Descriere: Crema tip balsam de marul lupului, galbenele si arnica, 100 g

Aceasta crema este un extract natural obtinut prin combinarea de Marul Lupului (Arstochia clematitis), a florilor de Galbenele (Calendula Officinalis) si a florilor de Arnica (Arnica montana) pe suport de grasime animala si ceara apicola.

Aceasta a avut rezultate uimitoare in tratarea urmatoarelor afectiuni:

-Hemoroizi externi, ulcer varicos, eczeme umede si uscate, psoriazis, pitiriazis, crapaturi in calcaie, bataturi, varicocel, epididimita, rani cu ulceratii, ciuperci, etc. Pentru eczeme umede, psoriazis, pitiriazis, epdidimita, rani cu ulcerratii si ciuperci se va tampona locul afectat cu Tinctura de Marul Lupului si apoi se va unge cu alifie. Acest tratament trebuie folosit de cel putin doua ori pe zi.

Pentru hemoroizi externi se vor face bai de sezut cu ceai de Marul Lupului plus 3-4 linguri tinctura de Marul Lupului, se sterge cu un proscop cu sesatura fina si se unge in strat subtire cu aceasta alifie. Procedura trebuie urmata dimineata, seara inainte de culcare si dupa fiecare scaun fiziologic.

Pentru ulcer varicos se va aplica alifia usor in jurul ranii, Nu pe rana deschisa, dar pe rana se aplica compresa cu ceai de Marul Lupului. Pentru crapaturi in calcaie, bataturi, eczeme uscate, varicocel, alifia se va aplica de 2-3 ori pe zi in pelicula fina.

Prezentare:

100 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review