CosmoPharm Acid Hialuronic 200 mg, 30 capsule

  • -10%
CosmoPharm Acid Hialuronic 200 mg, 30 capsule - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
P548488587

Acidul Hialuronic 200 mg functioneaza ca un lubricant pentru tesuturi si joaca un rol important in modularea interactiunilor dintre tesuturile adiacente.

[...]

Descriere: CosmoPharm Acid Hialuronic 200 mg, 30 capsule

Acidul Hialuronic 200 mg functioneaza ca un lubricant pentru tesuturi si joaca un rol important in modularea interactiunilor dintre tesuturile adiacente.

ACTIUNI:
Ajută la lubrifierea și reconstrucția articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor deteriorate. Întărește sistemul osos, accelerează recuperarea după accidente. Hidratează pielea uscată, reduce aspectul liniilor fine și ridurile; accelerează vindecarea rănilor.

BENEFIC in:
dureri și rigiditate ale articulațiilor sau ale tendoanelor; recuperare fizică post: antrenament, intervenție chirurgicală sau intervenții cosmetice, piele uscată, riduri, cicatrice.

Ingrediente active /1 capsula vegetala :

Acid Hialuronic - 200 mg

Adulti: 1 capsula/ zi, in timpul mesei.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review