Collanol, 20 capsule + 20 capsule, Vitaslim

Collanol, 20 capsule + 20 capsule, Vitaslim - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - VITASLIM
Vitaslim
P459820073
Pentru articulații și oase sănătoase. Datorită formulei sale speciale Collanol favorizează refacerea activă a articulațiilor, cartilajelor și ligamentelor și îmbunătățește mobilitatea acestora. Colagen
Se incarca ofertele...

Descriere Collanol, 20 capsule + 20 capsule, Vitaslim

Pentru articulații și oase sănătoase.

Datorită formulei sale speciale Collanol favorizează refacerea activă a articulațiilor, cartilajelor și ligamentelor și îmbunătățește mobilitatea acestora.

Colagen intact. Sunt cunoscute cinci tipuri de colagen, dar numai unul dintre ele este răspunzător de articulații, cartilaje și ligamente – acesta este colagenul tip II.

Colagenul intact tip II, denumit și nedenaturat, care se găsește în Collanol, este singurul colagen natural cu spirala tridimensională a moleculei complet conservată. Datorită acestei spirale triple, odată ajuns în intestinul subțire, colagenul intact tip ÎI provoacă o reacție imună, denumită toleranță orală.

Proprietăți:

- oprește degradarea cartilajului articular;

- reactivează producția de colagen în organism;

- stimulează refacerea țesuturilor cartilaginoase.

Datorită mecanismului său unic de acțiune colagenul intact tip ÎI are eficiență ridicată pentru doze mici – doar 40 mg pe zi (exact cantitatea care se află într-o capsulă de Collanol). - curcumină micelară - extractul concentrat din curcumă sub formă micelară este o sursă bogată de curcumină.

Aceasta are o acțiune puternic antioxidantă și antiinflamatoare. Este demonstrat că extractul micelar din curcumă, care se află în compoziția Collanol, atinge o biodisponibilitate de 185 ori mai puternică comparativ cu extractul obișnuit din curcumă. Astfel se explică eficiența sa ridicată în doze mici – doar 500 mg curcumină micelară este echivalent cu aproape 4 g pulbere curcumină brută.

Adăugarea unor cantități ridicate de vitamina C, vitamina D3, cupru și mangan în compoziția produsului Collanol consolidează suplimentar efectul său benefic asupra articulațiilor, asigurând o îmbunătățire vizibilă și de durată.

Mod de utilizare:

1 capsula pe zi.

Ingrediente active per capsulă:

Extract micelar din rădăcină de curcumă (Curcuma longa) cu 6% curcuminoide - 470,6 mg; vitamina C - 80 mg; colagen natural tip II nedenaturat - 40 mg; cupru - 1 mg; mangan - 2 mg; vitamina D3 - 5,5 mcg.

Prezentare:

20 capsule +20 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.