Collanol, 20 capsule + 20 capsule, Vitaslim

P459820073
Collanol, 20 capsule + 20 capsule, Vitaslim - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - VITASLIM
Vitaslim
Pentru articulații și oase sănătoase. Datorită formulei sale speciale Collanol favorizează refacerea activă a articulațiilor, cartilajelor și ligamentelor și îmbunătățește mobilitatea acestora. Colagen [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Collanol, 20 capsule + 20 capsule, Vitaslim

Pentru articulații și oase sănătoase.

Datorită formulei sale speciale Collanol favorizează refacerea activă a articulațiilor, cartilajelor și ligamentelor și îmbunătățește mobilitatea acestora.

Colagen intact. Sunt cunoscute cinci tipuri de colagen, dar numai unul dintre ele este răspunzător de articulații, cartilaje și ligamente – acesta este colagenul tip II.

Colagenul intact tip II, denumit și nedenaturat, care se găsește în Collanol, este singurul colagen natural cu spirala tridimensională a moleculei complet conservată. Datorită acestei spirale triple, odată ajuns în intestinul subțire, colagenul intact tip ÎI provoacă o reacție imună, denumită toleranță orală.

Proprietăți:

- oprește degradarea cartilajului articular;

- reactivează producția de colagen în organism;

- stimulează refacerea țesuturilor cartilaginoase.

Datorită mecanismului său unic de acțiune colagenul intact tip ÎI are eficiență ridicată pentru doze mici – doar 40 mg pe zi (exact cantitatea care se află într-o capsulă de Collanol). - curcumină micelară - extractul concentrat din curcumă sub formă micelară este o sursă bogată de curcumină.

Aceasta are o acțiune puternic antioxidantă și antiinflamatoare. Este demonstrat că extractul micelar din curcumă, care se află în compoziția Collanol, atinge o biodisponibilitate de 185 ori mai puternică comparativ cu extractul obișnuit din curcumă. Astfel se explică eficiența sa ridicată în doze mici – doar 500 mg curcumină micelară este echivalent cu aproape 4 g pulbere curcumină brută.

Adăugarea unor cantități ridicate de vitamina C, vitamina D3, cupru și mangan în compoziția produsului Collanol consolidează suplimentar efectul său benefic asupra articulațiilor, asigurând o îmbunătățire vizibilă și de durată.

Mod de utilizare:

1 capsula pe zi.

Ingrediente active per capsulă:

Extract micelar din rădăcină de curcumă (Curcuma longa) cu 6% curcuminoide - 470,6 mg; vitamina C - 80 mg; colagen natural tip II nedenaturat - 40 mg; cupru - 1 mg; mangan - 2 mg; vitamina D3 - 5,5 mcg.

Prezentare:

20 capsule +20 capsuleData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13