Colagen & Acid Hialuronic Forte, 30 capsule, Interherb

Colagen & Acid Hialuronic Forte, 30 capsule, Interherb - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - INTERHERB
Interherb
P479849357

Substanțele bioactive ale podusului contribuie la menținerea prospețimii și a elasticității pielii,precum și la funcționarea normală a sistemului osteo-articular.

Se incarca ofertele...

Descriere Colagen & Acid Hialuronic Forte, 30 capsule, Interherb

Colagenul este proteina complexă cu rol de reținere a apei în tegumente și testuri,funcție indispensabilă pentru structura și sănătatea pielii.Radiațiile solare,poluarea aerului sau procesele de îmbătrânire afectează,indiferent de sex,procesul de biosinteză a colagenului,productând semne vizibile la nivelul pielii și al structuriilor  cartilaginoase ale oaselor.Substanțele bioactive ale podusului contribuie la menținerea prospețimii și a elasticității pielii,precum și la funcționarea normală a sistemului osteo-articular.

A nu se depăși doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lasă la îndemână și vederea copiilor mici.Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănatos.Contraindicat persoanelor bolnave de cancer limfactic. A se administra cu prudența copiilor,femeilor însărcinate sau care alăptează,precum și în caz de artrită reumatoidă.Vitamina C în exces poate avea efecte laxativ.

Ingrediente per tableta:

Extract de colagen (cu 21.09% sulfat de condroitină și 10.82% acid hialuronic) - 550mg, acid ascorbic(Vitamina C) - 200mg/250%VNR,acid hialuronic 90% - 55mg,celuloza microcristalină,hiproloză și hipromeloza(agenți de încărcare talc),talc(agent de întărire) , stearat de magneziu(agent antiaglomerant), dioxid de titan(colorant,polietilengliol(agent de întărire), dioxid de siliciu(agent antiaglomerant),carmin(colorant).

Administrare:

1 comprimat pe zi, la masa.

Prezentare:

30 comprimateData ultimei actualizari: 2024-05-31 09:31:49
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.