Celadrin Unguent Forte, 40 g, Good Days Therapy

I4073
  • -10%
Celadrin Unguent Forte, 40 g, Good Days Therapy - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - GOOD DAYS THERAPY
Avand o concentrație dublă de Celadrin și mentol față de forma clasică a produsului Celadrin Unguent, Celadrin Unguent Forțe contribuie prompt și eficient la reducerea disconfortului articular la [...]

Celadrin Unguent Forte, 40 g, Good Days Therapy

Avand o concentrație dublă de Celadrin și mentol față de forma clasică a produsului Celadrin Unguent, Celadrin Unguent Forțe contribuie prompt și eficient la reducerea disconfortului articular la nivelul articulațiilor, coloanei vertebrale și al mușchilor, la îmbunătățirea mobiliații funcției articulare, la creșterea stabilității posturale și a calității vieții*.

De asemenea, Celadrin Unguent Forțe ajută la lubrifierea articulațiilor încordate și la detensionarea mușchilor obosiți sau ligamentelor întinse datorită accidentărilor. Prin masarea zonei tensionate, se obține o relaxare, contribuind la protejarea articulațiilor și mușchilor, în zone precum mâinile, picioarele, coatele, genunchii, soldurile, coloana vertebrală etc. În plus, substanța activă Celadrin conferă pielii fetei un aspect mai neted și mai ferm, având, totodată, un efect hidratant.

Se recomandă administrarea produsului Celadrin Unguent Forțe în următoarele cazuri, ca adjuvant:

- pentru protecția și mobilitatea articulațiilor, a coloanei vertebrale și a mușchilor;

- în cazuri de disconfort articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;

- pentru încetinirea proceselor degenerative de la nivelul articulațiilor;

- în cazuri de rigiditate la nivelul aparatului osteoarticular;

- în cazuri de cantitate insuficientă a lichidului sinovial;

- ajută la menținerea stabilității posturale;

- în cazuri de suprasolicitare a aparatului locomotor provocată de practicarea sporturilor;

- în perioada de recuperare după accidente și leziuni ale aparatului locomotor;

- pentru efectul hidratant.

Ingrediente:

Apă, cetyl tallowate (Celadrin), octildodecanol, alcool cetil-stearil, sorbitan stearat, mentol, polisorbat 60, cetil palmitat, benzil alcool.

Mod de administrare:

Se aplică pe zone afectate sub forma unui strat subțire de 3 - 4 ori pe zi. Aceast unguent a fost special conceput pentru a putea fi utilizat și în aer liber.

Contraindicații:

A nu se folosi pentru uz intern! Evitați contactul cu ochii! A nu se aplica pe răni deschise! Intoleranța individuală la unul din componentele produsului. În cazul în care apar reacții alergice, se va întrerupe utilizarea unguentului și se va consulta medicul. Copiii cu vârste de până la 3 ani vor putea folosi Celadrin Unguent Forte numai după o consultare prealabilă a unui medic.

Prezentare:

40 gData ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review