Carmol Reumato, gel rece, 50 ml, Biofarm

  • -3%
Carmol Reumato, gel rece, 50 ml, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
P438799620

Indicații: Reduce durerile asociate reumatismului articular și nearticular și durerile cauzate de tensiunea musculară. Ideal pentru funcționarea corectă a articulațiilor și în caz de accidentări, întinderi ș

[...]

Descriere: Carmol Reumato, gel rece, 50 ml, Biofarm

Indicații:

Reduce durerile asociate reumatismului articular și nearticular și durerile cauzate de tensiunea musculară. Ideal pentru funcționarea corectă a articulațiilor și în caz de accidentări, întinderi și luxații minore, nevralgii, hiperestezii.

Mod de utilizare:

Gelul se aplică în strat subțire pe tegumentul zonelor dureroase. Aplicarea se poate repeta de 2-3 ori pe zi.

Atenționări:

Se va evita administrarea pe zone cutanate extinse, în vederea evitării absorbției sistemice a constituenților produsului.

Se va utiliza cu precauție la copii cu vârsta sub 12 ani. Se va evita contactul cu ochii și cu mucoasele. În caz de contact spălați cu apă din abundență. Produsul este exclusiv pentru uz extern.

Prezentare:

50 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review