Biomobil 2, 63 capsule, Fares

Biomobil 2, 63 capsule, Fares - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FARES
Fares
P459799165
Proprietăți: Menține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor Ajută la reducerea disconfortului la nivel articular și la evitarea degradării cartilajelor. Boswellia este un arbore care crește în [...]

Descriere: Biomobil 2, 63 capsule, Fares

Proprietăți:

Menține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor

Ajută la reducerea disconfortului la nivel articular și la evitarea degradării cartilajelor.

Boswellia este un arbore care crește în India, Africa de Nord și în Orientul Mijlociu, de la care se recoltează și se folosește rășina, cunoscută sub denumirea comună de tămâie indiană.

Boswellia ajută la menținerea mobilității și a flexibilității articulațiilor și la evitarea degradării cartilajului articular.

Scoarță de salcie albă conține din abundența salicină, constituent care se transformă în organism în acid salicilic, contribuind la menținerea confortului articulațiilor.

Frunzele de frasin susțin funcția excretoare a rinichilor, favorizând eliminarea acidului uric și contribuind astfel la reducerea disconfortului cauzat de acumularea urâților în țesuturi.

Flavonoidele din frunzele de frasin ajută la menținerea sănătății articulațiilor.

Ghimbirul și turmericul, au fost folosite atât în alimentație ca și condimente cât și în tradiția ayurvedica de peste 5000 de ani. Cercetările științifice au evidențiat contribuția lor la menținerea sănătății articulațiilor, fără a produce disconfort la nivelul stomacului.

Mugurii de plop, bine cunoscuți la noi, fiind denumiți și propolis vegetal, au proprietăți diuretice, conțin derivați salicilați care susțin reducerea disconfortului articular.

Ingrediente/capsulă:

- turmeric (Curcumae longae rhizoma) 150,5 mg; - extract uscat de Boswellia serrata standardizat în min. 65% acid boswellic 86 mg; - muguri de plop (Populi gemma) 86 mg; - frunze de frasin (Fraxini folium) 43 mg; - rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 43 mg; - extract uscat de scoarță de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină 21,5 mg. Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Beneficii:

- ajută la reducerea disconfortului de la nivel articular;

- contribuie la evitarea degradării cartilajului articular;

- suport pentru menținerea supleții și mobilității articulațiilor;

- ajută la reducerea contracturilor musculare și a rigidității articulare;

- protejează mucoasa gastrică.

Mod de administrare:

1 capsula de 3 ori pe zi, la o oră după masă.

Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. Recomandăm cure alternative de câte 3 luni cu capsule BIOMOBIL 2-L86A, urmate de capsule BIOMOBIL 1-L86. Puteți începe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectând alternanța între ele de 3 luni.

Atenționări:

Nu se recomandă copiilor sub 6 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.

Prezentare:

63 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review