Balsam pentru dureri musculare si articulare Reumatic Relax, 250 ml, Onedia

  • -10%
Balsam pentru dureri musculare si articulare Reumatic - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ONEDIA DISTRIBUTION
P438797469

Balsam pentru dureri musculare și articulare Reumatic Relax, 250 ml, Onedia Principiile active din balsamul Reumatic Relax, marca Onedia Distribution calmează durerile musculare** și articulare*. Are efect revigorant asupra corpului

Se incarca ofertele...

Descriere Balsam pentru dureri musculare si articulare Reumatic Relax, 250 ml, Onedia

Balsam pentru dureri musculare și articulare Reumatic Relax, 250 ml, Onedia

Principiile active din balsamul Reumatic Relax, marca Onedia Distribution calmează durerile musculare** și articulare*. Are efect revigorant asupra corpului obosit în urma efortului fizic susținut.

*Durerile articulare pot afecta una sau mai multe articulații ale corpului uman. Articulațiile sunt responsabile de mobilitatea și flexibilitatea corpului, și sunt sensibile la traumatisme sau în urma exercitării unor presiuni intense. Inflamarea articulațiilor duce la disconfort – sensibilitate la atingere, inflamații, ceea ce duce la îngreunarea desfășurării activitățiilor zilnice și agravează durerea. Durerile articulare afectează toate grupele de vârstă.

**Durerile musculare pot apărea din diferite cauze cum ar fi: suprasolicitarea musculară, leziuni minore, tensiunea și stresul exercitat asupra mușchiilor. Durerile musculare pot fi ușoare și pot dispărea în câteva zile sau greu de suportat și pot persista chiar luni de zile.

Durerile musculare pot fi localizate oriunde la nivelul corpului uman: gât, spate, picioare, mâini.

Principii active:

Ardei iute este indicat în combaterea durerilor reumatismale, lumbago și nevralgii. Camforul stimulează circulația sanguină, adjuvant în reumatism. Uleiul de eucalipt este eficient în dureri reumatice, mialgii și artrite, având efect antiinflamator.

Mod de utilizare:

Masaj de 2 - 3 ori pe zi.

Precauții:

A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.

Prezentare:

250 ml.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.