Balsam Gheara Diavolului, 250 g, Alevia

Balsam Gheara Diavolului, 250 g, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P459792974
Proprietăți: Rădăcină de Gheara diavolului conține glicozide și un nivel semnificativ de harpagozide, care au proprietăți antiinflamatoare și analgezice, reducând durerea și mărind [...]

Descriere: Balsam Gheara Diavolului, 250 g, Alevia

Proprietăți:

Rădăcină de Gheara diavolului conține glicozide și un nivel semnificativ de harpagozide, care au proprietăți antiinflamatoare și analgezice, reducând durerea și mărind mobilitatea articulară.

Datorită extractului de rădăcină de Gheara diavolului de calitate înaltă, acest produs calmează tensiunile și durerea musculară, contribuie la sănătatea și flexibilitatea mușchilor, articulațiilor și tendoanelor.

- reduce durerea localizată la nivelul articulațiilor;

- reduce senzația de înțepenire a articulației genunchiului și a încheieturilor;

- are efect pozitiv în cazurile de suprasolicitare a articulațiilor;

- are efecte benefice în ameliorarea simptomelor precoce ale afectării articulațiilor membrelor și a coloanei vertebrale;

- contribuie la menținerea sănătății mușchilor și a sistemului osos;

- efecte benefice în îngrijirea pielii. Mod de utilizare: Se aplică zilnic pe zona dorită, masând ușor până la pătrunderea în piele.

Prezentare:

250 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review