Balsam cu bitter suedez, 125 ml, Transvital

Balsam cu bitter suedez, 125 ml, Transvital - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - QUANTUM PHARM
X12200

Proprietăți: Acest produs natural este obținut după o metodă originală experimentată de-a lungul secolelor în Alpii Tirolezi, din cele mai prețioase plante medicinale cunoscute, utilizate în

Se incarca ofertele...

Descriere Balsam cu bitter suedez, 125 ml, Transvital

Proprietăți:

Acest produs natural este obținut după o metodă originală experimentată de-a lungul secolelor în Alpii Tirolezi, din cele mai prețioase plante medicinale cunoscute, utilizate în medicină populară.

Ingrediente:

Extract in alcool izopropilic din frunze de mentă, levănțică, rădăcină de țâtâneasa, rădăcina de iarbă de mare, rădăcină de brusture, rizom de rubarbă, rădăcină de tormentilla, rădăcina de dictamn alb, frunze de salvie, smirna și camfor.

Efecte adjuvante:

- înlătură durerile reumatice;

- decongestionează hemoroizii;

- vindecă cicatricile rămase după intervenții chirurgicale;

- vindecă toate rănile rezultate din înțepături sau loviri;

- util în arsuri de orice natură, precum și pentru mâini și picioare înghețate;

- înlătură durerile cauzate de entorse și luxații.

Mod de utilizare:

Balsamul se întinde în strat subțire pe suprafața de piele afectată și se masează ușor; după uscare se obține o peliculă puțin colorată care asigură absorbția de principii active în piele; operația se repetă cel puțin de două ori pe zi.

Atenționare:

Produsul se recomandă exclusiv pentru uz extern și nu se va utiliza pe răni deschise.

Prezentare:

125 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.