Balsam Arnica, 20 g, Alevia

Balsam Arnica, 20 g, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P459792973
Proprietăți: Arnica este extrem de eficientă în tratamentul vânătăilor, are acțiune antiinflamatoare, antiseptică și facilitează vindecarea rapidă a rănilor. Extractul de Arnică contribuie la [...]

Descriere: Balsam Arnica, 20 g, Alevia

Proprietăți:

Arnica este extrem de eficientă în tratamentul vânătăilor, are acțiune antiinflamatoare, antiseptică și facilitează vindecarea rapidă a rănilor.

Extractul de Arnică contribuie la relaxare pielii, la atenuarea disconfortului cauzat de lovituri, iar uleiul de Rozmarin are rol antiinflamator și relaxant asupra pielii.

- este recomandat în caz de entorse și hematoame;

- ajută la îmbunătățirea circulației sangvine;

- contribuie la diminuarea durerilor reumatice;

- ajută la tratarea erupțiilor cutante, eczemelor și a pielii iritate.

Ingrediente:

Petrolatum, Lanolin, Aqua, Propylene Glycol, Arnica Montana Flower Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Ceteareth - 20, Cera Albă, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Parfum.

Mod de utilizare:

Se aplică local, masând circular pielea afectată.

Prezentare:

20 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review