Artrolit Forte 30cps+Bazna Relax Gel, Quantumpharm

P38917
Artrolit Forte 30cps+Bazna Relax Gel, Quantumpharm - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - QUANTUM PHARM
Artrolit Forte este un supliment alimentar conceput pentru menținerea sănătății cartilajului osos care optimizează funcționarea întregului aparat locomotor. Bazna relax gel are un efect antireumatic ș [...]

Artrolit Forte 30cps+Bazna Relax Gel, Quantumpharm

Artrolit Forte este un supliment alimentar conceput pentru menținerea sănătății cartilajului osos care optimizează funcționarea întregului aparat locomotor.

Bazna relax gel are un efect antireumatic și antiartrotic; stimulator în procesul de refacere a cartilajelor, oaselor și țesuturilor moi, cu efect antiinflamator, datorită compoziției unice de microelemente și sulfului organic conținut în metil sulfonil metan (MSM).

Ingrediente:

Artrolit forte: Metil Sulfonil Metan (MSM) - 326,00 mg; Extract uscat din Boswellia serrata - 300,00 mg; Glucozamin clorhidrat - 300,00 mg; Zinc sub formă de gluconat - 22,50 mg; Bor sub formă de acid boric - 9,00 mg; Mangan sub formă de gluconat - 4,50 mg; Cupru sub formă de gluconat - 3,00 mg; Molibden sub formă de molibdat - 0,375 mg. Bazna relax gel: Aqua, Glycerine, Bazna salt, Dimethyl sulfone, Hydroxyethylcellulose, Imidazolidinyl urea.

Mod de utilizare:

Artrolit forte: Se recomandă consumul de 3 x 1-2 capsule/zi (în funcție de gravitatea bolii), cu un pahar de lichid (apă plată), de preferință pe stomacul gol, între mesele principale.

Bazna relax gel: După baie sau duș se usucă pielea prin ștergere cu prosopul; se aplică gelul în strat subțire pe părțile corpului afectate de reumatism, respectiv de artroză; se masează ușor gelul și se lasă să se usuce, obținându-se pe piele un film flexibil cu efect terapeutic; absorbția principiilor active se realizează în condiții optime, la căldură, cu timp de acțiune minim de 2 până la 12 ore; stratul de gel se îndepărtează prin spălare, cu apă caldă, fără săpun sau alt detergent.

Beneficii:

Artrolit forte:

- Este un supliment alimentar conceput pentru menținerea sănătății cartilajului osos care optimizează funcționarea întregului aparat locomotor.

- Suplimentul conține un superconcentrat de microelemente din apă de Bazna, care prin administrare internă își exercită efectul rapid și foarte eficient.

- Arborele Boswellia Serrata, conține substanțe naturale cu efect antiinflamator la nivelul incheieturilor, iar prin creșterea fluxului sanguin, accelerează refacerea cartilajelor atrofiate.

- Glucozamina obținută din cartilajul crustaceelor, împreună cu biosulful conținut în moleculă de metil sulfonil metan (MSM), sunt componente cheie ale structurii cartilajelor.

Bazna relax gel:

- Efect antireumatic și antiartrotic.

- Stimulator în procesul de refacere a cartilajelor, oaselor și țesuturilor moi, cu efect antiinflamator, datorită compoziției unice de microelemente și sulfului organic conținut în metil sulfonil metan (MSM). 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review