ArtroFlex compus, 90 comprimate, Terapia

ArtroFlex compus, 90 comprimate, Terapia -  - TERAPIA
TERAPIA
W59440
Indicații: - Întârzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o dată cu înaintarea în vârstă. - Redă mobilitatea articulațiilor. - Artroflex compusisi face simțite efectele după 3-4 [...]

Descriere: ArtroFlex compus, 90 comprimate, Terapia

Indicații:

- Întârzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o dată cu înaintarea în vârstă.

- Redă mobilitatea articulațiilor.

- Artroflex compusisi face simțite efectele după 3-4 săptămâni de utilizare, dar acestea sunt durabile, păstrându-se chiar și după încetarea utilizării.

- Datorită conținutului în condroitină, produsul contribuie la menținerea funcționalității și a integrității structurale a întregului țesut conjunctiv: cartilaj articular, tegumente, vase de sânge.

Contraindicații:

- Deoarece nu există studii privind administrarea glucozăminei sau condroitinei la copii, femei gravide sau care alăptează, produsul nu este recomandat acestora.

- Glucozamină este un zahăr amînat, ca atare diabeticii ar trebui să-l utilizeze cu prudență și să-și controleze glicemia mai frecvent pe durata administrării.

- Glucozamină se obține din cochiliile scoicilor sau din carapacea crustaceelor.

Persoanele alergice la fructe de mare trebuie să consulte medicul înainte de a utilize Artroflex compus

- Condroitină are structura și activitate asemănătoare cu heparină, ca atare nu este recomandată persoanelor care se află sub tratament anticoagulant.

Mod de administrare:

Se administrează câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, în cure de 6 săptămâni.

Pentru a obține un efect maxim se recomandă efectuarea a 4 cure într-un an.

Între două cure consecutive se va face o pauză în administrare de 6 săptămâni.

În cazul în care nu se obține efect benefic după primele 6 săptămâni de utilizare, se poate continua administrarea produsului și în perioada de pauză, dar în acest caz se vor administra doar 2 comprimate pe zi.

La dozele recomandate produsul este bine tolerat digestiv, totuși, pentru a evita eventualele inconveniente, produsul se va administra în timpul meselor.

Prezentare:

90 comprimateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review