ArtroFlex compus, 90 comprimate, Terapia

W59440
ArtroFlex compus, 90 comprimate, Terapia - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - TERAPIA
TERAPIA
Indicații: - Întârzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o dată cu înaintarea în vârstă. - Redă mobilitatea articulațiilor. - Artroflex compusisi face simțite efectele după 3-4 [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

ArtroFlex compus, 90 comprimate, Terapia

Indicații:

- Întârzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o dată cu înaintarea în vârstă.

- Redă mobilitatea articulațiilor.

- Artroflex compusisi face simțite efectele după 3-4 săptămâni de utilizare, dar acestea sunt durabile, păstrându-se chiar și după încetarea utilizării.

- Datorită conținutului în condroitină, produsul contribuie la menținerea funcționalității și a integrității structurale a întregului țesut conjunctiv: cartilaj articular, tegumente, vase de sânge.

Contraindicații:

- Deoarece nu există studii privind administrarea glucozăminei sau condroitinei la copii, femei gravide sau care alăptează, produsul nu este recomandat acestora.

- Glucozamină este un zahăr amînat, ca atare diabeticii ar trebui să-l utilizeze cu prudență și să-și controleze glicemia mai frecvent pe durata administrării.

- Glucozamină se obține din cochiliile scoicilor sau din carapacea crustaceelor.

Persoanele alergice la fructe de mare trebuie să consulte medicul înainte de a utilize Artroflex compus

- Condroitină are structura și activitate asemănătoare cu heparină, ca atare nu este recomandată persoanelor care se află sub tratament anticoagulant.

Mod de administrare:

Se administrează câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, în cure de 6 săptămâni.

Pentru a obține un efect maxim se recomandă efectuarea a 4 cure într-un an.

Între două cure consecutive se va face o pauză în administrare de 6 săptămâni.

În cazul în care nu se obține efect benefic după primele 6 săptămâni de utilizare, se poate continua administrarea produsului și în perioada de pauză, dar în acest caz se vor administra doar 2 comprimate pe zi.

La dozele recomandate produsul este bine tolerat digestiv, totuși, pentru a evita eventualele inconveniente, produsul se va administra în timpul meselor.

Prezentare:

90 comprimateData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:12