ArtroFlex compus, 42 plicuri, Terapia

P438797670
ArtroFlex compus, 42 plicuri, Terapia - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - TERAPIA
TERAPIA
Indicații:  Întârzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o dată cu înaintarea în vârstă. Redă mobilitatea articulațiilor. Artroflex compus isi face simțite efectele după 3- [...]

ArtroFlex compus, 42 plicuri, Terapia

Indicații: 

Întârzie distrugerea cartilajului artricular, fenomen care apare o dată cu înaintarea în vârstă.

Redă mobilitatea articulațiilor.

Artroflex compus isi face simțite efectele după 3-4 săptămâni de utilizare, dar acestea sunt durabile, păstrându-se chiar și după încetarea utilizării.

Datorită conținutului în condroitină, produsul contribuie la menținerea funcționalității și a integrității structurale a întregului țesut conjunctiv: cartilaj articular, tegumente, vase de sânge.

Contraindicații:

Deoarece nu există studii privind administrarea glucozăminei sau condroitinei la copii, femei gravide sau care alăptează, produsul nu este recomandat acestora.

Glucozamină este un zahăr amînat, ca atare diabeticii ar trebui să-l utilizeze cu prudență și să-și controleze glicemia mai frecvent pe durata administrării.

Glucozamină se obține din cochiliile scoicilor sau din carapacea crustaceelor.

Persoanele alergice la fructe de mare trebuie să consulte medicul înainte de a utilize Artroflex compus Condroitină are structura și activitate asemănătoare cu heparină, ca atare nu este recomandată persoanelor care se află sub tratament anticoagulant.

Mod de administrare:

Se administrează câte un plic pe zi

Se administrează în cure de 6 săptămâni.

Recomandat maxim 4 cure pe an.

Prezentare:

42 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review