Artrocalm Plus 50 capsule + Artrocalm gel pentru dureri reumatice 100 ml, 20% Reducere, FarmaClass

Artrocalm Plus 50 capsule + Artrocalm gel pentru dureri reumatice 100 ml, 20% Reducere, FarmaClass - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - FARMACLASS
FarmaClass
P459792132

Artrocalm Plus este un produs complex, de prima alegere, pentru mentinerea sanatatii si functionarii normale a sistemului osteo-articular.

[...]

Descriere: Artrocalm Plus 50 capsule + Artrocalm gel pentru dureri reumatice 100 ml, 20% Reducere, FarmaClass

Artrocalm Plus, 50 capsule

Proprietăți:

Artrocalm Plus este un produs complex, de prima alegere, pentru menținerea sănătății și funcionarii normale a sistemului osteo-articular. Artrocalm Plus ajută la reducerea durerii încă din primele zile de utilizare, contribuind semnificativ la meninerea sănătății, elasticității și flexibilitataii articulațiilor. Odată instalat, efectul Artrocalm®Plus se menține timp îndelungat, chiar și după încetarea administrării produsului.

Ingrediente:

Condroitin sulfat 100mg/cps Glucozamina sulfat X 2KCI 300mg/cps Ghiara pisicii 70mg/cps Salcie albă 20mg/cps MSM 100mg/cps

Mod de administrare:

1 cps x 2/zi, după mese, luate cu un pahar cu apă.

Se recomandă administrarea produsului timp de minim 3 luni, după care se poate face pauză de 1 lună ai se reia administrarea.

Prezentare:

50 capsule Artrocalm gel pentru dureri reumatice și musculare, 100 ml

Proprietăți:

Formula complexă din extracte din plante cu proprietăți benefice, de reducere a durerilor reumatice și musculare, de stimulare a proceselor de refacere a cartilajului articular și a țesuturilor moi, de creștere a mobilității articulare și îmbunătățire a capacității de mișcare.

Ingrediente:

Extracte de Arnica montană, Harpagophytum procumbens (gheara diavolului), salix alba (salcie), ardei iute în asociere cu MSM (metilsulfonilmetan), aqua, glycerin, carboxyvinylpolymer, triethanolamine, phenoxyethanol, ethylhexyglycerin, vitamina e, hydrogenated castor oil.

Fără parabeni!

Mod de utilizare:

Se aplică gelul pe zonele dureroase, în strat subțire, prin masaj de jos în sus, de 3-4 ori pe zi.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review