Artilane Pro, 15 monodoze, Opko Health

P459792752
Artilane Pro, 15 monodoze, Opko Health - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - OPKO HEALTH
Artilane Pro Supliment alimentar ce contine Acid hialuronic, Colagen hidrolizat enzimatic, Coenzima Q10, Magneziu, Zinc, Licopen, Quercetina si Vitamina C. Proprietati: - combate degenerarea articulara, oboseala fizica asociata; - ajuta la prevenirea [...]

Artilane Pro, 15 monodoze, Opko Health

Artilane Pro
Supliment alimentar ce contine Acid hialuronic, Colagen hidrolizat enzimatic, Coenzima Q10, Magneziu, Zinc, Licopen, Quercetina si Vitamina C.
Proprietati:
- combate degenerarea articulara, oboseala fizica asociata;
- ajuta la prevenirea artrozelor;
- imbunatateste mobilitatea articulara;
- util in suprasolicitarea articulatiilor din cauza sportului, a muncii, a excesului de greutate, etc;
- consolideaza si ofera rezistenta cartilajului, tendoanelor si ligamentelor.
Ingredienet active:
Acidul hialuronic furnizeaza principalul nutrient al lichidului sinovial si ncurajeaza biosinteza endogena. Reduce simptomele artrozei. Creste vascozitatea lichidului sinovial. Reduce efuziunea articulara post artroscopica. Se absoarbe si se distribuie in articulatiile sinoviale, piele si oase. Actioneaza ca o bariera semipermeabila, care regleaza schimbul intre cartilaj si lichidul sinovial. Imbunatateste calitatea vietii.
Coenzima Q10, cunoscuta ca ubichinona, este un cofactor esential în fosforilarea oxidativă mitocondrială si este necesar pentru producerea ATP.
Magneziul ajuta la reducerea oboselii, contribuie la functionarea normala a muschilor, la sinteza obisnuita a proteinelor si la mentinerea oaselor in conditii normale.
Zinul contribuie la sinteza proteinelor, la mentinerea oaselor in conditii normale si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Aportul de antioxidanti, precum quercetina, lycopenul si vitamina C, ajuta la blocarea proceselor oxidative corelate cu inflamatia si durerea.
Quercetina blocheaza sinteza mediatorilor inflamatorii.
Licopenul si Vitamina C reduce reactiile inflamatorii prin captarea radicalilor liberi.
Mod de administrare:
Un flacon pe zi. Durata tratamentului - minim 2-5 luni, nu sunt necesare pauze.
Prezentare:
15 monooze 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review