Arnigel, gel 45g, Boiron

Arnigel, gel 45g, Boiron - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - BOIRON
Boiron
P36901
Proprietăți: Arnigel este un medicament homeopat utilizat în mod tradițional în tratamentul local în traumatologia benignă în absența plăgilor (echimoze, contuzii, oboseală musculară) la adulți ș
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Arnigel, gel 45g, Boiron

Proprietăți:

Arnigel este un medicament homeopat utilizat în mod tradițional în tratamentul local în traumatologia benignă în absența plăgilor (echimoze, contuzii, oboseală musculară) la adulți și copii cu vârsta peste 1 an.

Compoziție:

Substanța activă este Arnica Montană TM. Excipienți - 100 g gel conțin Arnica Montană TM 7 g și excipienți - carbomer 980, hidroxid de sodiu sol. 10%, etanol 96%, apa purificată.

Mod de administrare:

Aplicați cât mai repede posibil un strat fin de Arnigel pe zona cutanată corespunzătoare regiunii dureroase masând ușor până la penetrarea completă. Se repetă aplicarea o dată sau de două ori pe zi.

Dacă aveți impresia că efectul Arnigel este prea puternic, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Se recomandă oprirea tratamentului în momentul dispariției simptomelor pentru care a fost recomandat produsul homeopat.

Contraindicații:

În caz de hipersensibilitate cunoscută la arnica sau la oricare din excipienții medicamentului.

La nivelul membranelor mucoase, dermatozelor umede, leziunilor infectate sau rănilor.

Dacă pacientul este un copil cu vârsta sub 1 an.

Prezentare:

45 gData ultimei actualizari: 2023-07-26 10:35:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.