Arnigel, gel 45g, Boiron

P36901
Arnigel, gel 45g, Boiron - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - BOIRON
Boiron
Proprietăți: Arnigel este un medicament homeopat utilizat în mod tradițional în tratamentul local în traumatologia benignă în absența plăgilor (echimoze, contuzii, oboseală musculară) la adulți ș [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Iti mai recomandam si:

Arnigel, gel 45g, Boiron

Proprietăți:

Arnigel este un medicament homeopat utilizat în mod tradițional în tratamentul local în traumatologia benignă în absența plăgilor (echimoze, contuzii, oboseală musculară) la adulți și copii cu vârsta peste 1 an.

Compoziție:

Substanța activă este Arnica Montană TM. Excipienți - 100 g gel conțin Arnica Montană TM 7 g și excipienți - carbomer 980, hidroxid de sodiu sol. 10%, etanol 96%, apa purificată.

Mod de administrare:

Aplicați cât mai repede posibil un strat fin de Arnigel pe zona cutanată corespunzătoare regiunii dureroase masând ușor până la penetrarea completă. Se repetă aplicarea o dată sau de două ori pe zi.

Dacă aveți impresia că efectul Arnigel este prea puternic, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Se recomandă oprirea tratamentului în momentul dispariției simptomelor pentru care a fost recomandat produsul homeopat.

Contraindicații:

În caz de hipersensibilitate cunoscută la arnica sau la oricare din excipienții medicamentului.

La nivelul membranelor mucoase, dermatozelor umede, leziunilor infectate sau rănilor.

Dacă pacientul este un copil cu vârsta sub 1 an.

Prezentare:

45 g

P36901