Vitamina C Organica 60+60 capsule, Herbagetica

  • -10%
Vitamina C Organica 60+60 capsule, Herbagetica - ALERGII - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ALERGII - HERBAGETICA
Herbagetica
P479848301

Functionarea normala a sistemului cardiac,reduce riscul de aparitie a trombozei,regleaza tensiunea arterial,mentinerea concentratiei normale de fier în organism,creste rata de absorbtie a fierului la nivel intestinal,stimularea productiei de collagen,mentinerea valorilor normale de glucoza si colesterol în sangeprotejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, fizic si psihic.

Se incarca ofertele...

Descriere Vitamina C Organica 60+60 capsule, Herbagetica

Proprietăți:

  • Funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
  • Reducerea oboselii și extenuării.
  • Absorbția fierului.
  • Formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii, a vaselor de sânge, a sistemului osos și a ligamentelor.

Ingrediente:
Păducel fructe, pulbere 140 mg; Maceș fructe, pulbere 140 mg; extract standardizat din fructe de Acerola cu 17% Vitamina C naturală 120 mg furnizând 20.4 mg Vitamina C; capsula de gelatină.

Mod de administrare:
1 capsula de 3 ori pe zi.

Contraindicații și precauții:
Supradozarea poate produce diaree, erupții cutanate.

Prezentare:
2 X 60 capsuleData ultimei actualizari: 2024-05-24 13:51:01
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.