Symphoral 10mg, 10comprimate, Gedeon

Symphoral 10mg, 10comprimate,  Gedeon - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/ALERGII - GEDEON RICHTER
P08723
Indicații: Symphoral 10 mg aparține unei clase de medicamente cunoscute sub numele de antihistaminice. Antihistaminicele ajută la reducerea simptomelor alergiei împiedicând efectele unei substanțe numită histamină,
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Symphoral 10mg, 10comprimate, Gedeon

Indicații:

Symphoral 10 mg aparține unei clase de medicamente cunoscute sub numele de antihistaminice. Antihistaminicele ajută la reducerea simptomelor alergiei împiedicând efectele unei substanțe numită histamină, care este produsă în corpul nostru.

Symphoral 10 mg ameliorează simptomatologia asociată rinitelor alergice (de exemplu: febra fânului), cum ar fi strănutul, secreția nazală abundentă sau mâncărime nazală, usturimile sau mâncărime oculară.

Symphoral 10 mg poate fi, de asemenea, utilizat pentru reducerea simptomelor de urticărie (mâncărimile, roșeață, precum și numărul și dimensiunile elementelor eruptive apărute pe piele). Ameliorarea acestor manifestări se menține pentru întreaga perioadă a zilei și va ajuta să vă reluați activitățile zilnice obișnuite și să dormiți în mod normal.

Contraindicații:

Nu luați Symphoral 10 mg, dacă sunteți alergic la loratadina sau la oricare dintre celelalte componente ale Symphoral 10 mg, comprimate.

Compoziție:

Substanța activă este loratadină.

Doze si mod de administrare :

Adulti si adolescenti (peste 12 ani): 

Doza recomandata este de 10 mg loratadina (1 comprimat Symphoral 10 mg) administrat oral o data pe zi, de preferinta dimineata. 

Pacienti cu insuficienta hepatica sau insuficienta renala (clearence-ul creatininei <30 ml/min): doza recomandata este de 5 mg loratadina pe zi (½ comprimat Symphoral 10 mg) sau 10 mg (1 comprimat Symphoral 10 mg) o data la 2 zile. 2Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.