Rival gel 20 mg/g, 50g, Fiterman

P479850316
Rival gel 20 mg/g, 50g, Fiterman - ALERGII - FITERMAN
Fiterman

Este indicat pentru calmarea durerii, mâncărimilor și inflamațiilor care însoțesc afecțiunile pielii cu componența alergică cum sunt: înțepăturile de insecte, arsurile minore, arsurile solare, zgârieturile și iritațiile minore ale pielii.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Rival gel 20 mg/g, 50g, Fiterman

Este indicat pentru calmarea durerii, mâncărimilor și inflamațiilor care însoțesc afecțiunile pielii cu componența alergică cum sunt: înțepăturile de insecte, arsurile minore, arsurile solare, zgârieturile și iritațiile minore ale pielii.

Compoziție:

1 gram gel conține clorhidrat de difenhidramină 20 mg. Conține și L-mentol, etanol, hidroxietilceluloză, propilenglicol, apa purificată.

Mod de administrare:

  • - adulți: se recomandă aplicarea în strat subțire, în 4-6 aplicații pe zi, prin masaj ușor, a unei cantități de gel de la mărimea unei cireșe până la cea a unei nuci (1-3 g), la nivelul zonei afectate; efectul terapeutic apare imediat după aplicare și poate dura până la 6 ore;
  • - copii cu vârsta peste 2 ani și adolescenți: se recomandă aplicarea cu o frecvență de maxim 4 ori pe zi, în același mod ca și la adulți;
  • - copii cu vârsta sub 2 ani: gelul se aplică numai la recomandarea medicului pediatru.

Durata tratamentului depinde de efectul terapeutic.

Contraindicatii:

Nu utilizați Rival

  • - dacă sunteți alergic la difenhidramină clorhidrat sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament; 
  • -dacă zona de piele pe care doriţi să aplicaţi gelul prezintă leziuni, plăgi sau vezicule, eczeme sau dermatoze infectate;
  • -dacă aplicaţi pe suprafeţe mari de piele;
  • -dacă zona pe care doriţi să aplicaţi gelul prezintă erupţii cauzate de varicelă sau rujeolă;
  • -dacă utilizaţi în acelaşi timp şi alte medicamente care conţin difenhidramină, chiar şi cele administrate oral;
  • -dacă sunteţi gravidă în primele trei luni de sarcină. 

Precauţii:

  • Acest medicament este indicat numai aplicării pe piele. Nu îl înghiţiţi. Evitaţi contactul cu ochii, mucoasa nasului sau gurii.
  • Înainte şi după aplicarea gelului, spălaţi-vă bine pe mâini. Dacă gelul este aplicat în mod repetat de către o altă persoană, aceasta trebuie să poarte mănuşi de protecţie.
  • Zona pe care aţi aplicat gelul trebuie protejată de expunerea excesivă la lumină solară sau artificială, deoarece Rival poate provoca fotosensibilizarea acelor zone.
  • Dacă apare o erupţie la nivelul pielii sau alte reacţii adverse, întrerupeţi utilizarea Rival.
  • Nu se utilizează la nou-născuţi şi copii cu vârsta sub 2 ani decât la recomandarea medicului pediatru. 

Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Rival nu trebuie utilizat în primele trei luni de sarcină. Ca măsură de precauţie, datorită posibilei absorbţii sistemice, Rival nu trebuie utilizat în următoarele luni de sarcină decât dacă este absolut necesar şi în condiţiile şi în dozele recomandate. Trebuie evitată aplicarea pe suprafeţe mari de piele, în special pe zone cu piele care prezintă inflamaţii sau leziuni.

Rival trece în lapte şi nu trebuie utilizat în timpul alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Rival gel nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje dacă este administrat conform recomandărilor.

Dacă aţi aplicat Rival pe suprafeţe mari de piele sau care prezintă leziuni, nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje, deoarece pot să apară reacţii adverse cum sunt ameţeli sau somnolenţă. 

Prezentare:
50 g



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review