Flonidan 10 mg, 10 comprimate, Sandoz

Flonidan 10 mg, 10 comprimate, Sandoz -  - SANDOZ
Sandoz
P08882

Flonidan 10 mg este recomandat in prevenirea si tratamentul:rinitelor alergice sezoniere (stranutul, secretia nazala abundenta sau mancarime nazala, usturimile sau mancarime oculara) si urticariei cronice (mancarimi) si a altor alergii ale pielii.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Flonidan 10 mg, 10 comprimate, Sandoz

Flonidan 10 mg contine ca substanta activa loratadina, care apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de antihistaminice. Diferite substante (mediatori) sunt eliberate in cursul reactiilor alergice, ducand la dezvoltarea simptomelor bolii alergice. Histamina este unul dintre cei mai importanti mediatori in reactiile alergice. Flonidan 10 mg inhiba actiunea histaminei, demonstrand in acest mod o puternica activitate antialergica. Flonidan 10 mg amelioreaza urmatoarele simptome determinate de histamina: mancarimi, roseata, transpiratii si secretii nazale. Actiunea medicamentului se instaleaza in 30 minute de la ingestie si are o durata de aproximativ 24 ore.

Flonidan 10 mg este recomandat in prevenirea si tratamentul:

- rinitelor alergice sezoniere (stranutul, secretia nazala abundenta sau mancarime nazala, usturimile sau mancarime oculara);

- urticariei cronice (mancarimi) si a altor alergii ale pielii.

Cel mai frecvent pot aparea: reactii alergice, ameteli, ritm rapid al inimii, palpitatii, greata, uscaciunea gurii, inflamatia stomacului, tulburari ale functiei hepatice, eruptie tranzitorie la nivelul pielii, caderea parului, oboseala.

Prezentare:
10 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review