Alergonat 60 capsule + 60 capsule -50% Promo, Herbagetica

P548488380
Alergonat 60 capsule + 60 capsule -50% Promo, Herbagetica - ALERGII - HERBAGETICA
Herbagetica

Alergonat este un supliment alimentar care reduce si elimina inflamatiile si alergiile, stimuleaza functionarea normala a sistemului imunitar si detoxifica organismul.

[...]

Alergonat 60 capsule + 60 capsule -50% Promo, Herbagetica

Alergonat este un supliment alimentar care reduce si elimina inflamatiile si alergiile, stimuleaza functionarea normala a sistemului imunitar si detoxifica organismul.

Proprietati:

- Complexul este format din extracte standardizate de plante cu rol antiinflamator, antihistaminic si imunomodulator care ajuta organismul sa se adapteze factorilor externi.

- Extractul pulbere reprezinta cea mai utila forma de administrare a unei plante medicinale. Produs 100% natural, are o putere ridicata de absorbtie in organism, fiind de zece ori mai puternic ca si beneficii decat pulberea simpla din plante.

- Extractul de Trei frati patati este recunoscut pentru rolul sau in terapia diferitelor tipuri de alergii. De asemenea, continutul de vitamina A si C, flavonoizi si carotenoizi il recomanda ca un bun detoxifiant, cu efect diuretic si de neutralizare a radicalilor liberi din sange.

- Pe langa rolul antialergic, extractul de Acerola functioneaza ca un bun depurativ natural, favorizand indepartarea toxinelor din corp, producerea de bacterii benefice si intarirea sistemului imunitar. 

- Extractul de Lemn-dulce, numit si “cortizon natural”, este recomandat in diferite afectiuni ale sistemului imunitar, ajuta organismul in lupta cu raceala si alergia. De asemenea, calmeaza tusea si favorizeaza functionarea eficienta a cailor respiratorii.

- Pulberile de Urzica, Coada calului si Anghinare maresc efectul extractelor mentionate.Urzica este utilizata frecvent in afectiuni de rinita alergica si astm. Coada calului detine un rol important antiseptic si antimicrobian iar Anghinarea purifica organismul, favorizand eliminarea toxinelor din celule si tesuturi.

Compozitie: Trei-frati-patati (Viola tricolor) extract 4:1 - 86,10mg, Urzica (Urtica dioica) pulbere din radacini - 42,90mg, Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract standardizat cu 12% glicirizina - 21,30mg, Coada calului (Equisetum arvense) pulbere din parti aeriene - 42,90mg, Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) pulbere din radacini - 42,90mg, Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat cu 17% vitamina C natural - 21,30mg, Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din Frunze - 21,30mg, Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1 - 21,30mg

Mod de administrare:

- Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi

- Copii: 1 capsula de 2 ori pe zi

- Pentru afectiuni acute sau foarte grave se poate mari doza

Avertizari: Nu este recomandat a se administra in perioada sarcinii, in afectiuni de ciroza hepatica decompensata sau in cazul utilizarii de contraceptive.

Prezentare:
60 + 60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review