Alergonat, 60 capsule + 10 capsule Cadou, Herbagetica

P479849741
Alergonat, 60 capsule + 10 capsule Cadou, Herbagetica - ALERGII - HERBAGETICA
Herbagetica

Proprietăți: Antialergic,imunomodulator,antiinflamator,ușor antihistaminic . Alergonat are în componența să extracte de plante cu o acțiune antiinflamatoare,antihistaminică și imunomodulatoare,ajutând organismul să facă

[...]

Alergonat, 60 capsule + 10 capsule Cadou, Herbagetica

Proprietăți:

Antialergic,imunomodulator,antiinflamator,ușor antihistaminic .

Alergonat are în componența să extracte de plante cu o acțiune antiinflamatoare,antihistaminică și imunomodulatoare,ajutând organismul să facă față față agresiunilor fizice și biologice.

Contribuie la:

- funcționarea normală a sistemului imunitar;

- stimulează producția de celule ale sistemului imunitar;

- activează celulele cu rol în imunitate deja existente;

- stimulează producția de anticorpi;

- calmarea și reducerea simptomelor reacțiilor alergice;

- vitamina C scade intensitatea reacțiilor alergice (strănut,mancarime,erupție cutanată,ochi umezi);

- reduce disconfortul care apare la nivelul pielii;

- menține sănătatea aparatului respirator;

- reducerea inflamațiilor;

- extractul de lemn dulce stimulează producția de cortizon natural care reduce inflamația din corp și combate reacțiile alergice;

- intensificarea diurezei și a tranzitului intestinal;

- detoxifierea organismului;

- elimină toxinele din organism, contribuind la normalizarea reacțiilor sistemului imunitar.

Adjuvant în:

- alergie cutanată (urticarie,eczeme alergice);

- alergie oculară;

- alergie respiratorie (febra fânului,alergie la praf etc.);

- alergie digestivă;

- dermatită atopică,atopie.

Extractul pulbere este,la ora actuală,cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină,obținuta din extractele alcoolice (sau,mai rar,apoase) printr-un proces numit atomizare. Această pulbere,care este un produs complet natural,nu mai conține practic deloc apa sau alcool,nici celuloza și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic,din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice,decât simpla pulbere de plantă. Principalele ingrediente active ale acestui supliment sunt patru extracte pulbere:

Extractul de Trei frați pătați este cel mai puternic antialergic cunoscut în lume, la ora actuală, eficiența sa fiind observată în toate tipurile de alergie (cutanată, respiratorie, digestivă etc.),precum și în cazul bolilor auto-imune,în dermatita atopică. Conține flavonoizi,vitaminele C și A,carotenoizi,este un puternic detoxifiant,neutralizează radicalii liberi din sânge și este diuretic. Reglează sistemul imunitar și diminuează episoadele alergice.

Extractul de Acerola, o sursă bogată în vitamina C, este un foarte bun antihistaminic, ajutând la reglarea activității sistemului imunitar. Stimulează formarea celulelor albe, partea sistemului imunitar care distruge particulele străine, și controlează producția de interferon,responsabil cu protecția împotriva infecțiilor virale. Acerola conține de 65 de ori mai multă vitamina C decât o portocală.

Extractul de Cicoare are,de asemenea,efect antialergic,fiind și un puternic depurativ natural,ajutând la eliminarea toxinelor din organism și normalizând astfel reacțiile sistemului imunitar. Cicoarea favorizează dezvoltarea bacteriilor prietenoase și îmbunătățește producția de celule ale sistemului imunitar.

Extractul de Lemn-dulce este cunoscut drept „cortizonul natural”,datorită uimitorului său efect antiinflamator și antialergic,care îl recomandă în toate afecțiunile în care este implicat sistemul imunitar. Merită menționat și faptul că,spre deosebire de cortizonul și corticoizii de sinteză,extractul de Lemn dulce nu reduce imunitatea,ci din contra o stimulează,având o acțiune extrem de fină și nuanțată.Întărește organismul,ajutându-l să lupte împotriva răcelii și calmează alergiile.Este foarte eficient în eliberarea căilor respiratorii de secreții și în calmarea tusei.

Acțiunea acestor extracte este potențată și de pulberea de Urzică, Coada calului și Anghinare. Urzica, datorită proprietăților antihistaminice și antiasmatice,este folosită în tratarea rinitei alergice și a astmului alergic. Decongestionează căile respiratorii,ușurează respirația,reduce mâncărimile și secrețiile. Coada calului,plantă cu cele mai puternice efecte diuretice, acționează ca un antiseptic și antimicrobian. Anghinarea are o acțiune detoxifiantă puternică,accelerând tranzitul și eliminând toxinele din organism.

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare - Dezvolatare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu nr. 6261/2011.

Mod de administare:

Adulți: 1 capsulă de 3 ori/zi.

Copii: 1 capsulă de 2 ori/zi.

Prezentare:

60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review