Urinex, 24 capsule moi, Pharco

Urinex, 24 capsule moi, Pharco -  - PHARCO
Pharco
P01704

Urinex este o combinație bine tolerată de ingrediente pure naturale care produce o îmbunătățire marcantă, subiectivă în tulburările dureroase renale și litiaza urinară. 

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Urinex, 24 capsule moi, Pharco

Proprietăți:
Urinex este o combinație bine tolerată de ingrediente pure naturale care produce o îmbunătățire marcantă, subiectivă în tulburările dureroase renale și litiaza urinară. Urinex este eliminat din corp prin urină sub formă de glucuronide care stabilizează coloidele urinare, crește solubilitatea sărurilor de calciu și ajută la eliminarea calculilor. Urinex, de asemenea, crește fluxul sanguin renal, ducând la o creștere a excreției de urină, ceea ce ajută la spălarea calculilor din tractul urinar. Efectul hiperemic pe membranele mucoase renale reduce durerea asociată inflamației. În plus, efectul antispastic pe tractul urinar facilitează eliminarea calculilor și reduce spasmul care produce colici renale și uretrale.

Indicații:
Tulburări renale și urinare; spasme dureroase și inflamatorii ale tractului urinar asociate cu urolitiază; pentru dizolvarea și eliminarea calculilor de la nivelul tractului urinar.

Compoziție:
Fiecare capsulă conține:
Pinen (alfa+beta) 31 mg
Camphene 15 mg
Borneol 10 mg
Fenchone 4 mg
Anethole 4 mg
Cineol 3 mg

Mod de administrare:
O capsulă va fi luată de 3 - 4 ori pe zi cu o jumătate de oră înainte de mese sau la recomandarea medicului.

Prezentare:
24 de capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review